Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

E.On Gaz Distributie anunta noi investitii in Cluj

E.On Gaz Distributie anunta noi investitii in Cluj


Compania E.On Gaz Distributie a anuntat, joi, ca va investi in Cluj-Napoca, in urmatorii trei ani, suma de 90 de milioane de lei pentru modernizarea a 160 de kilometri de retea.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de compania E. On Gaz Distributie, lucrarile de reabilitare care urmeaza sa fie efectuate vor acoperi peste un sfert din lungimea totala a sistemului de distributie din oras.

"Din acest buget alocat modernizarii retelei din Cluj-Napoca, 16,5 milioane de lei sunt asigurate din fonduri europene, diferenta de 73,5 milioane de lei provenind din sursele proprii ale companiei. Lucrarile de reabilitare vor acoperi peste un sfert din lungimea totala a sistemului de distributie din municipiu.

Aceste investitii semnificative se adauga celor realizate in ultimii ani, in urma carora au fost inlocuiti aproximativ 130 de kilometri din reteaua de gaze naturale, a carei lungime totala este de aproximativ 650 de kilometri", se arata in comunicat.

Compania precizeaza ca a modernizat sapte statii de reglare- masurare din Cluj-Napoca si a reabilitat anul trecut reteaua pe o lungime de aproape 32 de kilometri, printr-o investitie de 10,5 milioane lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2005 ori