Directorii multinationalelor propun solutii pentru Romania

Miercuri, 25 Ianuarie 2012, ora 19:14
1758 citiri
Directorii multinationalelor propun solutii pentru Romania

Peste 150 de manageri si reprezentanti ai unor companii multinationale din Romania vor participa la Bucuresti, in perioada 2-3 februarie, la un Summit in cadrul caruia vor propune solutii concrete pentru rezolvarea unor probleme cu care societatea romaneasca se confrunta.

"In cele doua zile ale Summit-ului, participantii se vor impartii pe echipe si vor lucra la identificarea unor proiecte concrete pentru sase directii de actiune: educatia, buna guvernare si statul modern, cultura antreprenoriala, capitalul autohton, coagularea comunitatii, precum si strategia de tara", precizeaza reprezentantii fundatiei Romanian Business Leaders.

La acelasi eveniment, oamenii de afaceri vor vota cele mai bune trei proiecte legislative, dar si cel mai neinspirat proiect legislativ din perioadele 1990-2000 si 2009-2010.

Oamenii de afaceri vor fi asistati de 40 de tineri voluntari care ii vor ajuta la documentare si organizare.

"Acesti participanti si-au propus sa fie si antreprenori sociali. Incercam, astfel, sa cream niste modele, in contextul in care oamenii au o imagine deformata in ceea ce priveste un lider de business", a subliniat initiatorul proiectului, Mihail Marcu.

Romanian Business Leaders este o fundatie non-profit care isi propune sa gasesca solutii concrete la problemele din Romania cu ajutorul conducatorilor marilor branduri de pe piata economica romaneasca.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#summit manageri multinationale, #multinationale Romania, #solutii economie Romania , #Companii Romania