Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Directorii multinationalelor propun solutii pentru Romania

Directorii multinationalelor propun solutii pentru Romania


Peste 150 de manageri si reprezentanti ai unor companii multinationale din Romania vor participa la Bucuresti, in perioada 2-3 februarie, la un Summit in cadrul caruia vor propune solutii concrete pentru rezolvarea unor probleme cu care societatea romaneasca se confrunta.

"In cele doua zile ale Summit-ului, participantii se vor impartii pe echipe si vor lucra la identificarea unor proiecte concrete pentru sase directii de actiune: educatia, buna guvernare si statul modern, cultura antreprenoriala, capitalul autohton, coagularea comunitatii, precum si strategia de tara", precizeaza reprezentantii fundatiei Romanian Business Leaders.

La acelasi eveniment, oamenii de afaceri vor vota cele mai bune trei proiecte legislative, dar si cel mai neinspirat proiect legislativ din perioadele 1990-2000 si 2009-2010.

Oamenii de afaceri vor fi asistati de 40 de tineri voluntari care ii vor ajuta la documentare si organizare.

"Acesti participanti si-au propus sa fie si antreprenori sociali. Incercam, astfel, sa cream niste modele, in contextul in care oamenii au o imagine deformata in ceea ce priveste un lider de business", a subliniat initiatorul proiectului, Mihail Marcu.

Romanian Business Leaders este o fundatie non-profit care isi propune sa gasesca solutii concrete la problemele din Romania cu ajutorul conducatorilor marilor branduri de pe piata economica romaneasca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1625 ori