Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Depozitarul Central va distribui dividende pentru Electromagnetica

Depozitarul Central va distribui dividende pentru Electromagnetica


Depozitarul Central va distribui dividende pentru SC Electromagnetica SA, in perioada 16 iulie - 30 noiembrie 2012, valoarea dividendului brut fiind de 0,004 lei pe actiune, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Depozitarul Central.

Emitentul va plati actionarilor care detin peste 2.000 de actiuni prin intermediul serviciului national lansat de catre Depozitarul Central, dividendele aferente anului 2011 impreuna cu cele restante pe 2010.

Actionarii care beneficiaza de dividendele anului 2011 sunt cei inregistrati in registrul actionarilor emitentului, la data de 30 aprilie 2012.

Plata dividendelor catre actionarii emitentului se va efectua in numerar la ghiseele si oficiile postale din intreaga tara, pentru actionarii persoane fizice. Actionarii arondati ghiseelor postale informatizate din mediul urban vor putea ridica suma aferenta dividendelor ce li se cuvin de la oricare dintre ghiseele si oficiile postale informatizate din tara. Plata dividendelor se poate efectua prin transfer bancar pentru cererile depuse la Depozitarul Central SA, dupa data de 16 iulie 2012

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1985 ori