Danone Romania si-a schimbat directorul general

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 13:14
1424 citiri
Danone Romania si-a schimbat directorul general

Dieter Schulz este, incepand cu 1 aprilie, noul director general al Danone in regiunea Europa Centrala si de Sud, preluand responsabilitatile legate de toate activitatile diviziei de produse lactate proaspete a Grupului Danone in Romania, Bulgaria, Grecia si Tarile Adriatice.

Dieter Schulz si-a inceput cariera in 1996, la Air Liquide Paris, iar in 1998 s-a alaturat MARS Inc., unde a ocupat, timp de 9 ani, mai multe pozitii manageriale, in diferite functii si tari, ultima fiind cea de director general pentru regiunea Est Mediteraneana, cu sediul in Istanbul.

Dieter Schulz s-a alaturat echipei Danone in ianuarie 2007, ca director general pentru Malaezia si Singapore, in divizia de biscuiti. Dupa preluarea acesteia de catre Kraft Foods, si-a continuat activitatea in aceeasi functie in noua companie, unde a coordonat integrarea diviziei Danone in 2008 si, apoi, integrarea Cadbury, in 2010.

In mai 2011, Dieter Schulz a revenit in grupul Danone, ca director general pentru Bulgaria si Grecia, in divizia de produse lactate.

Compania Danone Romania face parte din grupul Danone, prezent in 120 de tari. Grupul a inregistrat in 2011 vanzari de peste 19 miliarde euro.

Danone Romania a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 476 milioane lei. Compania are in prezent 540 de angajati.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Danone Romania director general, #Dieter Schulz director Danone Romania , #Companii Romania