Cursele Tarom au intarzieri de cel putin 30-40 de minute

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 11:51
1646 citiri
Cursele Tarom au intarzieri de cel putin 30-40 de minute

Cursele Tarom inregistrau intarzieri de cel putin 30-40 de minute, joi, pana la ora 10.30, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat compania aeriana.

"Pana la aceasta ora Tarom anunta intarzierea tuturor zborurilor, cu exceptia a doua curse care au fost anulate ROT 601 si ROT 611 Bucuresti-Timisoara din cauza conditiilor meteo nefavorabile", se arata intr-un comunicat al companiei.

Pasagerii beneficiaza de asistenta din partea companiei pe durata asteptarii lor in aeroport, iar cei ai curselor fost anulate vor fi reprogramati pe urmatoarele zboruri sau vor putea opta pentru rambursarea contravalorii biletelor.

"Pasagerii afectati de aceasta situatie sunt rugati sa contacteze agentiile emitente si agentiile Tarom pentru reprogramarea calatoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat, compania asigurand asistenta tuturor pasagerilor sai", se precizeaza in comunicat.

Pasagerii sunt rugati sa contacteze compania, pentru informatii legate de situatia zborurilor lor, la numerele de telefon Call Center Tarom: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti): 021.204.64.64; 021.303.44.00 si 021.303.44.44

"Prognozele meteorologice pentru urmatoarele cateva ore nu indica o imbunatatire semnificativa a vremii. Compania Tarom asigura pasagerii ca depune toate eforturile pentru operare in conformitate cu orarul de zbor, insa numai in conditii de siguranta", se mai spune in comunicat.

Mai multe curse externe si interne de pe aeroporturile Otopeni si Baneasa au fost anulate joi din cauza conditiilor meteo.

Potrivit reprezentantilor CNAB, aeroporturile Otopeni si Baneasa sunt deschise operarii, traficul aerian desfasurandu-se, insa, in conditii meteo exceptionale de vant in rafale, ninsoare si vizibilitate redusa.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se realizeaza permanent deszapezirea suprafetei de miscare - piste, platforme si cai de rulare - pentru desfasurarea in siguranta a operatiunilor aeriene, precum si deszapezirea drumurilor de acces si de incinta.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Trom intarzieri curse, #zboruri Tarom anulate, #zboruri Tarom intarzieri , #Companii Romania