Credit: Avicola Crevedia vrea 20 milioane euro

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 15:08
2981 citiri
Credit: Avicola Crevedia vrea 20 milioane euro

Actionarii Avicola Crevedia ar putea aproba, intr-o sedinta din 13 februarie 2012, contractarea unui credit de maximum 20 milioane euro de la CEC Bank sau de la alta institutie financiara pentru refinantarea partiala a creditului contractat cu Banca Comerciala Romana, dar si pentru modernizare.

"Creditul mai este necesar pentru modernizare, extindere abator, inclusiv, fara a se limita la achizitionarea de echipamente de orice natura necesare functionarii acestuia", potrivit convocarii AGA publicata in Monitorul Oficial.

Creditul ar urma sa fie garantat, printre altele, cu ipoteca imobiliara de rang II asupra imobilului "Abator" aflat in proprietatea Avicola Crevedia SA, care va deveni ipoteca de rang I dupa refinantarea creditului contractat cu Banca Comerciala Romana.

De asemenea, se va pune ipoteca imobiliara asupra utilajelor mijloace fixe si obiecte de inventar prezente, aflate in functiune in abatorul mentionat.

Totodata, vor fi ipotecate conturile bancare prezente si viitoare deschise de companie, precum si creantele provenite din contractul de vanzare-cumparare incheiat cu societatea Inter Paule Olanda.

De asemenea, se va pune gaj asupra politei de asigurare a bunurilor ipotecate, in favoarea bancii, incheiata de o societate de asigurare/reasigurare agreata de banca si cesionata in favoarea CEC Bank.

Pe ordinea de zi se mai afla aprobarea prelungirii liniei de credit contractata de CEC Bank in valoare de 18,8 milioane lei si mentinerea garantiilor existente.

Agroli Group, fondata in 2006, este un holding multinational specializat ca integrator in domeniul agricol, cu precadere in industria carnii de pasare si detine Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti, Crevedia Express si Fabrica de Nutreturi Combinate.

Principalele marci produse si comercializate de Agroli Group sunt Avicola Crevedia, La Ferma si Galo.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Avicola Crevedia, #credit Crevedia, #credit CEC Bank, #refinantare credit BCR , #Companii Romania