Companii care s-au inghesuit sa faca angajari in 2012

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 10:24
3065 citiri
Companii care s-au inghesuit sa faca angajari in 2012

Chiar daca au trecut doar sase zile din noul an, companii de top din Romania, printre care IBM, HP, BCR sau Oracle au inceput deja sa recruteze angajati.

In sectorul IT, Hewlett-Packard (HP), IBM si Oracle au anuntat deja ca vor face angajari.

HP cauta vorbitori de limbi straine pentru posturi de suport clienti, dar si oameni pentru IT si marketing, in timp ce Oracle cauta programatori, analisti financiari si ingineri, iar IBM angajeaza programatori, arhitecti software si specialisti IT in Bucuresti, Brasov si Timisoara.

De asemenea, in Brasov, compania olandeza Route 66, ce dezvolta sisteme de navigatie GPS pentru telefoane mobile, recruteaza programatori si dezvoltatori software.

In ceea ce priveste companiile de outsourcing, Genpact face angajari in Bucuresti si Cluj-Napoca, unde cauta vorbitori de germana, portugheza dar si ceha, maghiara si limbi nordice.

Din sectorul bancar, BCR a publicat deja pe site-urile de recrutare anunturi de angajare pentru orasele Cluj-Napoca, Bucuresti, Botosani, Alba Iulia sau Iasi.

Bet Cafe Arena, operatorul de pariuri sportive detinut de Dinu Patriciu va face recrutari in Buzau, Ploiesti, Sibiu, Focsani si Bucuresti.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#recrutari 2012, #angajari HP, #ibm, #oracle, #angajari BCR , #Companii Romania