City Mall, transformat in spital?

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 14:17
1926 citiri
City Mall, transformat in spital?
City Mall

Centrul comercial City Mall, care in 2010 a intrat in faliment si de la sfarsitul anului trecut este detinut de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, ar putea fi transformat in spital, au declarat reprezentantii companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

"Sunt informatii pe piata potrivit carora City Mall ar putea fi transformat in spital. Daca se va lua aceasta decizie ar fi o transformare aventuroasa, avand in vedere structura mall-ului", a afirmat, intr-o conferinta de presa, James Heyworth Dunne, seful departamentului capital market al CBRE Romania.

Investitorul grec a rascumparat anul trecut centrul comercial City Mall din Bucuresti, pentru 17,3 milioane euro. Papalekas a detinut proiectul in 2006 si l-a vandut cu 103,5 milioane euro fondului australian APN European Retail.

Centrul comercial City Mall, amplasat langa cimitirul Bellu din Capitala, a intrat in faliment in noiembrie anul trecut, din cauza unor datorii de 76 milioane de euro. Principalii creditori ai societatii sunt UniCredit Bank Austria AG, UniCredit Tiriac Bank si Bancpost si fostii proprietari ai centrului comercial.

Cele trei banci finantatoare ale proiectului au de recuperat 176 milioane lei (peste 41 milioane de euro), din care Bancpost 21,6 milioane lei (circa 5 milioane de euro), UniCredit Bank Austria - 153 milioane de lei (35,7 milioane de euro), iar UniCredit Tiriac Bank 1,28 milioane de lei (circa 300.000 euro).

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#city mall spital, #licitatie city mall, #investitor city mall, #faliment city mall , #Companii Romania