Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Chiriile in Militari Shopping Center s-au ridicat la 3,3 mil. de euro in sase luni

Chiriile in Militari Shopping Center s-au ridicat la 3,3 mil. de euro in sase luni


Atrium European Real Estate a avut in primul semestru venituri nete de 3,3 milioane euro din inchirierea parcului de retail Militari Shopping Center din Bucuresti, valoarea similara cu cea din perioada similara a anului trecut.

Veniturile brute au crescut cu 9,2%, de la 3,46 milioane de euro la 3,6 milioane de euro, potrivit raportului financiar al investitorului austriac.

Valoarea de piata a Militari Shopping Center s-a redus usor fata de intervalul similar din 2011, la 71,11 milioane de euro.

Gradul de ocupare se situa la 97,8%, fata de 99,1% la finele anului trecut, in timp ce randamentul parcului de retail este de 9,4%.

Atrium detine in Romania si doua terenuri pentru parcuri de retail, in judetele Arad si Constanta.

Atrium European Real Estate a achizitionat in 2004 prima faza a proiectului din Militari, dezvoltat de compania belgiana Liebrecht&wooD. Pentru extindere, finalizata in martie 2009, compania a anuntat ca a alocat 67 de milioane de euro. Parcul are o suprafata de 52.960 metri patrati.

La nivel de grup, veniturile nete din chirii au crescut cu 17,5%, de la 78 milioane de euro la 91,7 milioane de euro. Grupul detine 155 de proprietati finalizate in Europa, cu o valoare de piata de peste 2 miliarde de euro. Romania reprezinta 4,4% din totalul portofoliului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1085 ori