UPDATE Black Friday dintr-un click. Vezi toate ofertele

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 08:10
7714 citiri
UPDATE Black Friday dintr-un click. Vezi toate ofertele
De la aparate de cafea, la automobile, stocurile s-au epuizat in primele opt ore

Magazinele online afiseaza ofertele de Black Friday, eveniment cu ocazia caruia majoritatea se asteapta la dublarea vanzarilor comparativ cu anul trecut. Reducerile anuntate sunt, in cele mai multe oferte, situate in jurul a 70%, insa sunt si produse unde ajung la 90% sau chiar la 99%.

Numarul magazinelor care au intrat in competitia Black Friday a inregistrat o crestere,precum si cel al categoriilor de produse cu reduceri, ceea ce arata interesului in crestere al romanilor.

Cele mai multe reduceri, cum era de asteptat, sunt pentru produsele electroIT, insa si articolele sportive si de imbracaminte, ceasurile si bijuteriile, chiar si pachete turistice si autoturisme, au anuntate preturi mai mici.

Investitiile magazinelor online in infrastructura IT, necesare sustinerii traficului intens cu ocazia Black Friday, se arata eficiente, paginile de internet nefiind blocate, iar viteza de raspuns este mai mult decat acceptabila.

Domo:"Ne-ati depasit asteptarile". Oferta poate fi accesata prin Okazii.ro

Datorita numarlui mare de vizitatori, site-ul Domo s-a blocat, oferta putand fi accesata prin Okazii.ro

Conform datelor afisate pe site mai devreme, reducerile Domo ajung pana la 60% la laptopuri si tablete, la 56% la aparate audio, pana la 55% la electrocasnice mari si mici, acestea fiind urmate de aparate foto, cu preturi cu pana la 50% mai mici.

La eMag, reduceri si la automobile. Unele modele, stoc epuizat

Si eMag are stocuri epuizate, printre acestea numarandu-se electrocasnice mari, unde cele mai multe reduceri variaza intre 20% si 50%, televizoare, unde preturile coboara la anumite modele sub 800 de lei, dar si automobile.

De remarcat este faptul ca eMag are incluse in oferta de Black Friday si autoturisme, unde reducerile ajung, la unele modele Mercedes, la aproape 12.600 de euro, iar unele autoturisme deja au stocuri epuizate.

eMag a epuizat stocul pentru un televizor cu diagonala de 165 de centimetri, unde reducerea este de 22%, de la 21.999,99 lei, la 16.999, 99 lei.

Ce produse au reduceri la evoMAG

Magazinul online evoMAG , in campania evoBlack Friday, a epuizat, deja, stocurile pentru anumite produse dupa primele opt ore, printre acestea numarandu-se diferite modele de televizoare, monitoare, camere video, jocuri pentru PC, electrocasnice mici, aparate de ingrijire personala, precum si produse din categoria "mama si copilul".

De remarcat faptul ca, la televizoare, evoMAG a epuizat stocul unui model LED cu diagonala de 70 de inchi, al carui pret a coborat cu 29%, de la 13.999 lei, la 9.899 Lei.

In acelasi timp, atentioneaza cumparatorii ca achizitiile se realizeaza in limita a trei produse din acelasi model/comanda/client, in limita stocului disponibil. De asemenea, produsele din oferta evoBlack Friday nu se pot achizitiona prin vouchere sau discount suplimentar, iar comenzile se vor prelcra in maxim sapte zile de la primire, tot in sapte zile livrandu-se si comenzile.

Magazinele offline asteapta cumparatori cu reduceri la multe produse

Magazinele Flanco deja sunt pline de cumparatori, dupa cum se poate vedea in imaginile live transmise din trei dintre magazine, Orhideea, Unirea si Promenada.

La notebook-uri, reducerile Flanco variaza, in catalog, de la 17% la 33%, la electrocasnicele mici ajung pana la 50%, televizoarele au reduceri si de peste 30%, camerele foto si tabletele si de 50%.

In acelasi timp, Altex afiseaza pe pagina de internet numai o imagine.

Noi reduceri, noi stocuri epuizate

La randul lor, cei de la Oktalau epuizat stocurile pentru doua laptop-uri, unde reducerile au fost in jurul a 30 de procente. Astfel, un model HP a ajuns la 1.700 de lei, insa stocul a fost epuizat.

La Clickshop , reducerile sunt afisate in lei, ajungand pana aproape de 500 de lei. Una dintre cele mai mare reduceri, de 470 de lei, este pentru un televizor LED cu diagonala de 60 cm, pretul fiind de 730 de lei.

Bijuteriile se bucura de reduceri mari, unul dintre magazinele online specializate pe aceasta categorie, Silverzone , aratand reduceri de pana la 70%, o pereche de cercei de argind ajungand la un pret de noua lei.

Reducerile practicate de Rubyfashionse apropie de 70%, o perece de cizme costand 49 de lei, ia o geaca, 199 de lei, pretul inainte de Black Friday fiind de 400 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#Black Friday, #stocuri produse, #reduceri produse, #preturi reduceri , #Companii Romania