Afacerile Porsche Finance Group au crescut cu 27% in T1

Joi, 17 Mai 2012, ora 16:15
1777 citiri
Afacerile Porsche Finance Group au crescut cu 27% in T1

Porsche Finance Group a finantat in primul trimestru bunuri in valoare de 33 milioane euro, in crestere cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat joi, directorul general executiv al Porsche Finance Group, Alexander Nekolar.

In primele trei luni ale acestui an, Porsche Finance Group a acordat finantare pentru 1.970 de autovehicule, cu 12% mai mult fata de aceeasi perioada din 2011.

Principalele obiective ale Porsche Finance Group pentru acest an sunt: mentinerea unei pozitii de top de piata, cresterea afacerilor de leasing operational, orientare catre segmentul IMM si lansarea in toamna a unui produs de leasing financiar in lei.

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Porsche Finance Group asigura produse de finantare si asigurare pentru marcile grupului: Volkswagen, SEAT, Skoda, Audi si Porsche, precum si pentru marcile exclusive Bugatti, Bentley si Lamborghini, atat pentru autoturisme cat si pentru vehicule comerciale, noi si rulate.

La finalul primului trimestru, Porsche Leasing avea in portofoliu un numar de 31.727 de masini, iar valoarea bunurilor finantate din primele trei luni ale acestui an a fost de 24 milioane euro, in crestere cu 5,2%.

Porsche Mobility, companie specializata pe management al flotelor, rent-a-car si leasing operational, avea in portofoliu la finalul primului trimestru 3.848 de masini. Cresterea a fost de 65% in ceea ce priveste numarul de contracte noi fata de aceeasi perioada din 2011 si de 18,5% in ceea ce priveste numarul de masini din portofoliu.

Porsche Bank a acordat in primul trimestru finantare de doua milioane de euro (valoarea bunurilor finantate), iar cresterea portofoliului a fost de 4,2%. Porsche Asigurari a atins la finalul lui martie 2012 peste 10.500 de polite in portofoliul sau.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Porsche Group rezultate financiare, #afaceri Porsche Finance Group, #Porsche Group rezultate T1 , #Companii leasing