Trilulilu lanseaza "biblioteca" muzicala, Zonga

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 14:40
1833 citiri
Trilulilu lanseaza "biblioteca" muzicala, Zonga

Trilulilu lanseaza un nou produs digital, Zonga, o aplicatie ce ofera utilizatorilor acces la cea mai mare colectie oficiala de muzica din Romania.

Zonga este un player ce poate fi instalat atat pe computer cat si pe telefonul mobil, pentru a asculta muzica, informeaza Trilulilu printr-un comunicat de presa remis Business24.ro.

Astfel, Zonga facilitateaza accesul utilizatorilor la muzica lor preferata, melodiile putand fi accesate instant, de oriunde, deoarece muzica este stocata online, iar piesele favorite sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele detinute.

"Produsul pe care il lansam astazi va imbunatati fundamental modul in care romanii asculta muzica. Cel mai important aspect al Zonga este ca asculti prin streaming, adica fara sa descarci fisierele in calculator. Toata muzica ta preferata este deja acolo, e suficient sa selectezi ce vrei sa asculti si sa te bucuri de muzica. E ca si cum ai avea muzica de oriunde din lume cu tine, tot timpul", a declarat Sergiu Biris, seful de la Trilulilu.

Pentru promovarea Zonga, Trilulilu va face investitii de circa 500.000 de euro in 2012, obiectivul stabilit fiind de a ajunge la 150.000 de utilizatorii in decurs de un an de zile.

Totodata, Zonga aduce si doua premiere la nivel national: reunirea celor mai importante case de discuri din Romania in cadrul proiectului cat si faptul ca distributia de muzica se va face 100% legal, cea mai mare parte a veniturilor din abonamente mergand catre producatorii muzicali si casele de discuri.

In prezent, Zonga este disponibil in varianta Private Beta, 500 de utilizatori fiind invitati sa testeze produsul si sa ofere sugestii de imbunatatire, lansarea pentru publicul larg fiind estimata pentru luna aprilie.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Trilulilu Zonga, #lansare Zonga, #Zonga player muzica , #Companii IT