Stefanini invata companiile din IT secretele de business la BizCamp Sibiu

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 16:16
2661 citiri
Stefanini invata companiile din IT secretele de business la BizCamp Sibiu

In ciuda situatiei economice din ultimii ani, piata de IT a fost si este intr-o continua dezvoltare. Marile companii din acest domeniu investesc in continuare in dezvoltarea business-ului si a tehnologiei, dar mai ales in educarea fortei de munca pe acest segment.

Inspire Business reuseste de peste patru ani sa ajute marile companii sa cunoasca forta de munca proaspata, tinerii aflati astazi la inceputul drumului, cei care vor fi specialistii de maine, prin proiectele pe care le realizeaza, cu precadere prin evenimentul BizCamp, organizat bianual.

Dupa succesul de care s-a bucurat cea de-a 8-a editie BizCamp in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, iata ca evenimentul va fi prezent pentru prima data si in Sibiu.

Proiectul realizat in colaborare cu Stefanini isi propune sa atraga atentia tinerilor din aceasta zona asupra ultimelor tendinte de pe piata business, oferindu-le repere, exemple si informatii valoroase din prisma specialistilor prezenti la eveniment.

BizCamp Sibiu urmeaza structura deja consacrata: conferinta si workshop. In prima parte a zilei, in cadrul conferintei sunt invitati speaker renumiti prin succesele inregistrate pana acum. Printre ei se numara Mihaela Stroe, singurul specialist acreditat in comunicare non-verbala din Europa, Mircea Hodarnau, dar si Dan Luca, recunoscut ca trainer si creatorul programului "5AM".

Workshop-ul va fi sustinut de Stefanini, pe tema "How to succeed in IT Outsourcing". Compania nu doar ca este interesata sa impartaseasca din know-how-ul reprezentantilor sai, dar mai ales scoate pe piata peste 20 de locuri de munca.

Sunt invitati sa participe la workshop tinerii care au un backround in IT sau sunt pasionati de acest domeniu, cunosc limba germana la nivel avansat si engleza, dar mai ales sunt interesati sa se dezvolte in cadrul unei companii de top, sa invete si sa lucreze in echipa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Biz Camp Sibiu, #BizCamp eveniment studenti, #BizCamp Stefanini 2012 , #Companii IT