Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Scop Computers a inregistrat o cifra de afaceri de peste 70 milioane euro in 2006

Scop Computers a inregistrat o cifra de afaceri de peste 70 milioane euro in 2006

Compania IT SCOP Computers a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane euro, in crestere cu 30 la suta fata de anul 2005, au informat reprezentantii companiei, marti, intr-o conferinta de presa.

SCOP este prezenta in trei sectoare de afaceri, respectiv distributie IT, sisteme de procesare a documentelor si aplicatii software si business. Distributia IT a avut, in 2006, cea mai importanta pondere, de aproximativ 85 la suta din cifra de afaceri a companiei. Cel mai dinamic segment a fost cel al notebook-urilor, SCOP ocupand in anul trecut pozitia de lider in distributie cu o cota de peste 30 la suta din piata totala.

Un alt segment cu o dinamica ridicata a fost cel multimedia - video-proiectoare si aparate foto-video - inregistrand o crestere cu 75 la suta a numarului de unitati vandute.

Incepand cu anul 2007, SCOP are o noua structura fiind formata din trei companii distincte, prezente in trei sectoare de afaceri, fiecare dintre acestea concentrandu-se asupra unor misiuni, parteneri si clientii specifici. Astfel grupul are in componenta sa urmatoarele companii: SCOP Computers - distributie IT, CHARA Software - solutii software de bussines si DOCENTRIS - solutii de procesare si management al documentelor.

Pentru anul 2007 compania isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu circa 25-30 la suta si dezvoltarea gamei de produse si servicii pentru a raspunde cat mai bine necesitati clientilor.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 864 ori