Prezinta-ti afacerea in fata investitorilor, la VentureConnect

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 12:43
1490 citiri
Prezinta-ti afacerea in fata investitorilor, la VentureConnect

VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si online, organizeaza cea de-a cincea intalnire de piching in care antreprenorii isi pot prezenta afacerea in fata a peste 20 de investitori din Romania si Europa de Sud-Est.

Evenimentul se va desfasura pe 31 mai la Hotel Intercontinental Bucuresti. Alaturi de intalnirea traditionala de pitching, cea de-a doua parte a zilei va continua cu o conferinta dedicata oamenilor de afaceri romani interesati de posibile investitii in proiecte antreprenoriale din zona IT, technologie si on-line.

VentureConnect a ajuns la cea de-a cincea editie ce va avea loc pe data de 31 mai 2012, la Hotel Intercontinental Bucuresti, sustinut de catre Allegro Group Romania, parte a grupului media international Naspers si Fundatia Post-Privatizare.

Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata a peste 20 de investitori din Romania si Europa de Sud-Est isi pot depune proiectele pana vineri, 18 mai. VentureConnect este prima initiativa din Romania care aduce laolalta antreprenori si potentiali investitori din domeniul IT/Internet/Tehnologie.

Interesul aratat pentru proiectele antreprenoriale romanesti din zona de IT, tehnologie si online creste in mod simtitor cu fiecare intalnire VentureConnect.

Pana in prezent s-au finalizat doua investitii semnificative: in 2011 proiectul www.tjobs.ro, platforma de recrutare online ce a atras finantare din partea lui Andreas Cser (business-angel Frasier Finance), Alexis Bonte si Fundatia Post-Privatizare, iar BITTNET Systems, lider de piata in sectorul de Network Training din Romania, a anuntat recent primirea unei investitii din partea lui Razvan Capatina, business-angel roman.

"VentureConnect este in plina forma, bazandu-ne pe un puternic feedback pozitiv primit in 2011 din partea investitorilor, alaturi de antreprenorii inscrisi in program care au beneficiat atat de posibilitatea unui pitch bine organizat, dar si de cursuri de pregatire cu profesionisti cu o vasta experienta in domeniul comunicarii, precum Lucian Mindruta", mentioneaza Peter Barta, Director Executiv Fundatia Post-Privatizare si membru fondator al Fundatiei VentureConnect.

"Ne-am alaturat acestui proiect pentru ca suntem convinsi ca in Romania sunt foarte multi anteprenori vizionari si capabili, carora astazi le lipseste o sustinere financiara si strategica pentru a lansa sau dezvolta business-uri de succes in mediul online.

Credem ca Venture Connect este unul dintre locurile in care ii putem intalni pe acestia, locul unde am putea pune la dispozitie know-how-ul si forta nostra de a investi in dezvoltarea unor proiecte romanesti scalabile", spune Raluca Georgescu, Country Manager Allegro Group Romania.

Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toţi cei şase operatori de transport feroviar de călători care prestează servicii publice sunt integraţi şi activi în sistemul Ghişeul Unic dezvoltat de Autoritatea pentru Reformă...
România va colabora cu Coreea de Sud în sectorul energiei nucleare. Ce prevede documentul semnat în timpul vizitei lui Klaus Iohannis
România va colabora cu Coreea de Sud în sectorul energiei nucleare. Ce prevede documentul semnat în timpul vizitei lui Klaus Iohannis
România şi Coreea de Sud au semnat un Memorandum de Înţelegere privind cooperarea bilaterală în domeniul energiei nucleare, care vizează inclusiv îmbunătăţirea echipamentelor nucleare,...
#intalnire VentureConnect, #VentureConnect 31 mai, #afacere investitori , #Companii IT