OKI Systems lanseaza o noua gama de produse

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 09:52
1489 citiri
OKI Systems lanseaza o noua gama de produse

OKI Systems prezinta, marti, la Bucuresti, noua sa gama de echipamente de printing si consumabile pentru piata din Romania.

In plus, compania polineza anunta extinderea retelei OKI de service la nivel national, odata cu lansarea serviciului gratuit de garantie, pana la o perioada de trei ani, pentru produsele sale.

Potrivit reprezentantilor companiei, OKI va ataca in Romania si segmentul de piata de aparatura medicala si zona agentiilor de productie publicitara.

La conferinta urmeaza sa participe Jacek Tarkiewicz, regional marketing director, Eastern Region (SE & CEE) OKI Systems (Polonia), Wojciech Puchalski CEE export manager OKI Systems (Polonia) si Adriana Pricope, Romania dealer manager (Unic reprezentant OKI in Romania).

OKI este unul dintre liderii pietei de solutii de printing din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (zona EMEA), atat ca valoare cat si ca numar de produse distribuite.

Fondat in 1990, grupul destinat regiunii EMEA are peste 1.200 de angajati si este compus din 21 de centre de productie si reprezentante, fiind prezent in 60 de state din regiune.

OKI este numele de marca a OKI Data Corporation, subsidiara a companiei OKI Electric Industry Co. Ltd, cu sediul la Tokyo, infiintata in 1881, devenind primul furnizor de servicii de telecomunicatii din Japonia.

OKI Electric Industry Co. Ltd a inregistrat, la sfarsitul primului trimestru al anului fiscal 2012, vanzari nete de 825 milioane de euro, iar proiectia pana la finele anului fiscal (31 martie 2013) arata vanzari nete de peste patru miliarde de euro. Grupul nipon administreaza active in valoare de peste trei miliarde de euro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#OKI Systems produse Romania, #OKI Systems echipamente Romania, #companii piata printing, #compania Japonia in Romania , #Companii IT