Noi terminale E-Boda vor fi lansate in 2013. Vezi preturile

Marti, 27 August 2013, ora 13:07
1814 citiri
Noi terminale E-Boda vor fi lansate in 2013. Vezi preturile
Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda

E-Boda, unul dintre principalii competitori romani de pe piata terminalelor mobile, va lansa, in cursul acestui an, noi produse, atat din categoria smartphone, cat si din categoria tabletelor.

"Pe segmentul smartphone, pregatim inca doua modele: un smartphone cu pretul mai mic decat Storm V100 (649 lei) si unul pretul mai mare decat actualul Eruption V200 (949 lei). In orice caz, nu vom depasi pragul de 1.200-1.300 lei pentru smartphone-urile produse. Si pe segmentul tabletelor avem in plan lansarea de noi modele, insa in momentul de fata ne concentram pe promovarea primelor noastre smartphone-uri, deja foarte bine primite in piata", a declarat, pentru Business24, Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

E-Boda estimeaza cresterea afacerilor cu 50% in acest an

Pentru anul curent, compania estimeaza o crestere a afacerilor cu 50% comparativ cu anul trecut, urmand sa se incadreze in intervalul 7,5 - 8 milioane euro.

"In ultimii ani, produsele electronice romanesti au devenit tot mai populare in randul utilizatorilor, fapt demonstrat si de studiile de piata si cotele ocupate de brandurile romanesti. Producatorii romani au castigat mult teren in ultimii ani, in incercarea de a aduce produse similare marilor branduri, la preturi mai accesibile. (...) In ultimii ani am diversificat oferta E-Boda, astfel incat sa oferim produse cu specificatii care sa multumeasca toate categoriile noastre de consumatori. Acelasi lucru ni-l dorim si pe segmentul smartphone-uri, unde am debutat de curand", a adaugat CEO-ul E-Boda.

Afacerile E-Boda aproape s-au dublat in S1 2013

In primul semestru din acest an, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 13,6 milioane de lei (3 milioane de euro), aproape dubu fata de acelasi interval din anul trecut.

Cele mai vandute produse din portofoliul E-Boda sunt tabletele, smartphone-urile, ramele foto digitale, DVD playerele, MP3 si MP4 playerele si cantarele.

In prezent, E-Boda are 39 de angajati si are in plan noi angajari in departamentele de Customer Support, Service si Vanzari.

Servicii Video on Demand, disponibile pe terminalele E-Boda

Serviciile Video on Demand furnizate de Seenow sunt disponibile pe terminalele E-Boda, dupa ce cele doua companii au semnat un parteneriat. Aplicatia Seenow va fi preinstalata pe dispozitivele E-Boda compatibile si va oferi utilizatorilor acces la posturi de televiziune locale si internationale, radio, filme, seriale, desene animate si documentare.

In prima luna, utilizatorii vor primi acces la sectiunile de continut disponibile pe baza de abonament.

Prin acest serviciu, utilizatorii vor avea posibilitatea sa urmareasca posturi de televiziune romanesti generaliste, printre care TVR, B1 TV, Realitatea TV, RTV, Antena 3 sau Kanal D, posturi TV muzicale sau posturi TV internationale cum ar fi CNN, Comedy Central, canalele AXN si Viasat, TV100, France 24 sau DW, in conditiile in care exista o conexiune la Internet.

Pe langa posturile TV, sunt disponibile si blockbustere hollywoodiene, emisiuni de lifestyle, numeroase seriale si documentare din cele mai variate domenii. De asemenea, pot fi urmarite cele mai populare posturi TV pentru copii, cum ar fi: Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick JR sau Boomerang.

Utilizatorii care au deja o tableta sau un smartphone E-Boda, vor primi aplicatia pe dispozitivele lor mobile in urma unui update de firmware, impreuna cu o luna de abonament inclus.

Primele dispozitive care au primit deja update-ul de software sunt tabletele E-Boda A300 si A380, urmand si celelalte modelele de tablete si smartphone-uri din portofoliul E-Boda. La finalul perioadei promotionale, utilizatorii vor avea acces la serviciul Seenow prin intermediul unui abonament preplatit, acestia avand posibilitatea sa isi aleaga tipul de continut preferat.

Seenow, serviciu de live TV si Video on Demand, este disponibil pe PC, smartphone si tableta cu iOS, Android sau Windows 8 si Samsung Smart TV.

Prnicipalii concurenti locali ai E-Boda

Principalii competitori din Romania ai celor de la E-Boda sunt Allview, Evolio si Arobs.

Allview produce atat telefoane mobile, cat si tablete si a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de aproape patru ori, de la 2,1 milioane de euro in 2011, la 7,7 milioane de euro, lansand de la inceputul anului atat smartphone-uri, cat si tablete.

La randul lor, si cei de la Evolio au avut o prezenta activa pe piata, extinzandu-si oferta de tablete cu mai multe modele.

Si Arobs, companie prezenta pe piata tabletelor din decembrie 2012, cand a avut afaceri de 10,1 milioane de euro, a lansat anul acesta doua noi modele.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#E boda tablete, #smartphone e boda, #lansari e boda, #produse e boda, #Video on Demand eBoda, #Aplicatie Seenow Eboda , #Companii IT