LinkedIn: Rezultate financiare peste asteptari

Vineri, 03 August 2012, ora 12:10
1184 citiri
LinkedIn: Rezultate financiare peste asteptari

LinkedIn, cea mai mare retea de socializare pentru profesionisti, a anuntat vanzari in crestere fata de anul trecut, cel mai mare avans inregistrandu-l din serviciile de listare de joburi.

LinkedIn a anuntat venituri de 228,2 milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului, de doua ori mai mari decat in anul precedent. Actiunile companiei au castigat 4% in primele ore dupa anunt, aproximativ 16 centi pe actiune, potrivit a href="http://money.cnn.com/2012/08/02/technology/linkedin-earnings/index.htm?iid=SF_T_Lead" target="_blank">CNN.

Rezultatele companiei au fost peste asteptarile analistilor, care estimasera venituri de 216 milioane de dolari.

Veniturile din publicitate au crescut cu 64% de la inceputul anului, iar sumele castigate din vanzarea de conturi premium au crescut cu 82%.

Compania si-a majorat estimarile pentru venitul anual de la 880 - 900 milioane de dolari, la 915 - 925 milioane de dolari.

Actiunile LinkedIn s-au apreciat cu 45% de la inceputul anului. Comparativ, actiunile Facebook au scazut sub 20 de dolari pe actiune, in cursul zilei de joi, cu 50% sub pretul initial de pornire.

LinkedIn a fost fondata in 2003 si s-a listat la bursa in 2011, luna mai. Reteaua are aproximativ 175 milioane de utilizatori.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#rezultate financiare LinkedIn, #vanzari LinkedIn, #venituri linkedin , #Companii IT