HP concediaza 275 de oameni

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 18:40
1440 citiri
HP concediaza 275 de oameni

Hewlett Packard (HP) concediaza 275 de angajati, din echipa WebOS, care se transforma intr-un proiect open source. Echipa aceasta a avut, in total, de la inceputul anului 600 de angajati.

Proiectul WebOS devine open source, au declarat reprezentantii companiei, pentru Business Insider. Cele mai multe disponibilizari au loc in departamentul inginerilor.

Angajati concediati pot aplica la alte posturi in cadrul HP, spun reprezentantii firmei.

HP are aproximativ 350.000 de angajati, iar numarul salariatilor concediati reprezinta mai putin de 0,1% din totalul fortei de munca.

Directorul general al HP, Meg Whitman, care a acceptat in septembrie anul trecut un salariu de un dolar pentru preluarea conducerii grupului, a primit in schimb compensatii financiare in valoare de 16,5 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#concedieri HP, #disponibilizari HP, #angajati HP , #Companii IT