Cele mai mari companii IT din lume de care nici n-ai auzit

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 09:15
3256 citiri
Cele mai mari companii IT din lume de care nici n-ai auzit

Nu vorbim despre IBM, HP sau Dell - companii legendare, ci despre companii de care nu s-a auzit, care au stat sub radar, dar care au afaceri uriase.

Selectia a fost facuta de Business Insider, luand in considerare topurile Forbes, Silicon ValleyBusiness Journal si Digital 100.

World Wide Technology

Companie cu sediul in Statele Unite, integrator de solutii IT&C, cu venituri estimate la 4,1 miliarde de dolari. Are 1.800 de angajati si a fost numita una dintre cele mai bune 100 de companii din lume pentru care sa lucrezi.

SHI International

SHI International, numita anterior Software House International) este o afacere online prin intermediul careia companiile pot achizitiona echipamente hardware, precum computere, imprimante sau alte echipamente.

De asemenea, compania vinde servicii de consultanta si servicii de tip cloud. Are afaceri estimate la 4,5 miliarde de dolari. Compania este condusa de o femeie, Thai Lee.

Infor

Infor este o companie cu sediul la New York, cu afaceri estimate la 2,8 miliarde de dolari. Compania are o valoare de piata de 16,1 miliarde de dolari. CEO-ul Infor, Charles Philips, este fostul presedinte Oracle. Compania a crescut prin achizitii si este formata din mai multe firme de software.

Zones

Zones este o companie care vinde computere si produse software, cu afaceri estimate la un miliard de dolari. Compania este specializata in solutii complexe, precum cele oferite de Cisco pentru retele.

SoftLayer

Cu 400 de milioane de dolari cifra de afaceri anuala, SoftLayer este una dintre cele mai mari companii furnizoare de servicii de tip cloud. Doua companii se bat pentru achizitia acestei firme, IBM si EMC. Valoarea de piata a SoftLayer este de 2,8 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#cele mai mari companii it, #top companii it, #vanzari companii IT , #Companii IT