Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai mari companii IT din lume de care nici n-ai auzit

Cele mai mari companii IT din lume de care nici n-ai auzit


Nu vorbim despre IBM, HP sau Dell - companii legendare, ci despre companii de care nu s-a auzit, care au stat sub radar, dar care au afaceri uriase.

Selectia a fost facuta de Business Insider, luand in considerare topurile Forbes, Silicon ValleyBusiness Journal si Digital 100.

World Wide TechnologyCompanie cu sediul in Statele Unite, integrator de solutii IT&C, cu venituri estimate la 4,1 miliarde de dolari. Are 1.800 de angajati si a fost numita una dintre cele mai bune 100 de companii din lume pentru care sa lucrezi.

SHI InternationalSHI International, numita anterior Software House International) este o afacere online prin intermediul careia companiile pot achizitiona echipamente hardware, precum computere, imprimante sau alte echipamente.

De asemenea, compania vinde servicii de consultanta si servicii de tip cloud. Are afaceri estimate la 4,5 miliarde de dolari. Compania este condusa de o femeie, Thai Lee.

InforInfor este o companie cu sediul la New York, cu afaceri estimate la 2,8 miliarde de dolari. Compania are o valoare de piata de 16,1 miliarde de dolari. CEO-ul Infor, Charles Philips, este fostul presedinte Oracle. Compania a crescut prin achizitii si este formata din mai multe firme de software.

ZonesZones este o companie care vinde computere si produse software, cu afaceri estimate la un miliard de dolari. Compania este specializata in solutii complexe, precum cele oferite de Cisco pentru retele.

SoftLayerCu 400 de milioane de dolari cifra de afaceri anuala, SoftLayer este una dintre cele mai mari companii furnizoare de servicii de tip cloud. Doua companii se bat pentru achizitia acestei firme, IBM si EMC. Valoarea de piata a SoftLayer este de 2,8 miliarde de dolari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2929 ori