Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Au inceput inscrierile la BINARY 2012

Au inceput inscrierile la BINARY 2012


Au inceput inscrierile pentru BINARY 2012, Expozitia Internationala de ITC si Software, cel mai important eveniment de acest gen din industria de profil din Romania.

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software(ARIES) impreuna cu Grupul Agora si Precise Marketing reamintesc companiilor interesate sa participe ca Expozanti la cea de-a zecea editie BINARY, ca mai au doar o luna la dispozitie pentru a se inscrie.

Firmele au dreptul de a-si alege cele mai bune locatii in cadrul standului expozitional, pe masura inscrierii lor. Evenimentul va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in Bucuresti.

Editia de anul acesta a Expozitiei Internationale de Software - BINARY 2012 va consta in trei zile de expozitie cu circa 70 de companii care vor expune cele mai noi servicii si produse ITC pentru sectoarele de business din toate domeniile, conferinte sustinute de furnizorii de servicii si solutii IT, dar si de intalniri de matchmaking.

BINARY se adreseaza atat firmelor de IT si software, cat si companiilor din alte domenii de activitate, interesate de cele mai noi si eficiente solutii software pentru business.

Tematica expozitiei din acest an va acoperi: Solutii de administrare a afacerilor de tip ERP, Solutii de gestiune a relatiilor cu clientii de tip CRM, Solutii de Business Intelligence, Document Management, Solutii financiar-bancare, Solutii de securitate IT, Solutii eHealth, Aplicatii mobile, CAD, Product Lifecycle Management (PLM), Solutii de monitorizare si control acces, Servicii IT, Solutii de promovare a afacerilor, Solutii pentru administratie si servicii publice, Alte solutii si servicii IT de business.

Domeniile de activitate carora li se adreseaza solutiile IT prezente la BINARY vor fi, printre altele: sectorul financiar-bancar si al asigurarilor, sectorul HoReCa si turism, Aplicatii mobile, Retail si distributie, textile, mobilier si alte domenii de productie si servicii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1001 ori