AT&T si China Telecom vor partaja infrastructura

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 14:41
1186 citiri
AT&T si China Telecom vor partaja infrastructura

AT&T si China Telecom au semnat un acord de partajare a infrastructurii de telecomunicatii din SUA si China, strategie menita sa ii ajute pe clienii lor.

Conform acordului, operatorii vor profita reciproc de infrastructura celuluilalt pentru a putea extinde o retea virtuala private (VPN) si servicii adaptate companiilor internationale, pe teritoriul intregii tari, scrie It news.

De asemenea, acordul prevede si schimbul de hotspot-uri Wi-FI pentru a oferi servicii de roaming clientilor lor.

AT&T a identificat peste 1.700 de companii in intreaga lume, cu reprezentanta si filiale in China, iar circa 600 din aceste companii sunt clientii sai, insa in conditiile in care doreste sa extinda numarul acestora, compania are nevoie de servicii transfrontaliere mai performante.

Greg Brutus, purtator de cuvant al AT&T, a declarat ca este vorba de un acord de ajutor reciproc, deoarece China Telecom va putea fi capabila la randul ei, sa sprijine companiile globale din China, care sunt in expansiune in afara tarii, si in special in SUA.

In plus, intelegerea dintre cele doua companii prevede si un eventual acord reciproc si in alte parti ale lumii, ceea ce implica extinderea serviciilor AT&T si China Telecom in alte regiuni, precum America Latina.

China Telecom nu a putut fi contactata pentru comentarii privind acest acord.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#China Telecom acord, #infrastructura AT T China Telecom , #Companii IT