Apple are dovada ca Samsung i-a copiat produsele (Foto)

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 14:58
2473 citiri
Apple are dovada ca Samsung i-a copiat produsele (Foto)

Cand razboiul dintre Apple si Samsung va ajunge in fata judecatorului saptamana viitoare, producatorul iPhone intentioneaza sa isi construiasca pledoaria pe propriile cuvinte ale coreenilor.

O versiune neoficiala a strategiei Apple indica faptul ca Samsung stia clar ca produsele sale seamana izbitor cu iPhone si cu iPad.

Mai mult, problema a fost discutata in interiorul companiei. "Documentele celor de la Samsung arata ca asemanarile nu sunt accidentale. De fapt, evidentiaza planul celor de la Samsung sa profite de succesul iPhone-ului si iPad-ului prin copierea unor designuri iconice si a interfetei intuitive. Apple se va baza pe propriile documente ale celor de la Samsung", scrie in strategia Apple, citata de AllThingsD.

Printre documentele amintite de avocatii Apple sunt si dovezi ca cei de la Samsung au fost avertizati de diverse companii in privinta asemanarilor, inclusiv Google, producatorul sistemului de operare folosit de smartphone-urile coreenilor.

In februarie 2010, Google le-a transmis celor de la Samsung ca tabletele Galaxy Tab si Tab 10.1 seamana "prea mult" cu iPad-ul si au cerut "un design diferit de cel al iPad pentru a treia versiune a tabletei".

In 2011, chiar echipa de design a Samsung a notat ca asemanarea dintre telefonul Galaxy S si modelele mai vechi ale iPhone este "regretabila".

Ca parte a unei evaluari formale, sponsorizate de Samsung, faimosi designeri i-au avertizat ca noul telefon seamana prea mult cu o copie a iPhone-ului si ca e nevoie de inovatie. "Designerii au explicat ca felul in care arata Galaxy seamana prea mult cu iPhone-ul. In plus, daca acoperi logoul Samsung nu mai poti sa gasesti elemente distinctive."

Asadar, va fi foarte greu pentru Samsung sa nege aceste acuzatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația scade în ritm de melc, iar prețul benzinei va crește mai repede decât se preconiza, spun estimările BNR
Inflația scade în ritm de melc, iar prețul benzinei va crește mai repede decât se preconiza, spun estimările BNR
Rata anuală a inflaţiei va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm încetinit faţă de anul 2023 şi pe o traiectorie uşor mai ridicată decât cea anticipată în prognoza pe...
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
#razboi apple samsung, #brevete Apple Samsung, #proces apple samsung , #Companii IT