Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANCOM a lansat licitatia pentru comparatorul de tarife, de peste 1,5 milioane lei

ANCOM a lansat licitatia pentru comparatorul de tarife, de peste 1,5 milioane lei


Termenul de realizare a aplicatiei online de comparare a ofertelor telecom este de maxim 200 de zile de la data atribuirii contractului.

ANCOM a obtinut o finantare din fonduri europene nerambursabile in valoare de 886.198 lei pentru dezvoltarea acestei aplicatii, in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice".

Comparatorul de tarife va oferi utilizatorilor finali acces la informatii actualizate periodic cu privire la tarifele percepute de operatori pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa si mobila, a serviciilor de internet in banda larga, precum si a pachetelor tarifare care includ combinatii ale acestora.

Pe baza optiunilor introduse de utilizatorii finali, aplicatia va efectua analize comparative ale planurilor tarifare disponibile pe piata din Romania, urmand sa returneze un clasament al celor mai avantajoase 25 de oferte din punct de vedere al pretului (calculat pentru un interval de o luna).

In momentul afisarii rezultatelor vor fi publicate si alte detalii relevante privind ofertele respective (de exemplu, numar de minute sau SMS-uri incluse, perioada de facturare, durata minima a contractelor, datele de contact ale serviciului de relatii cu clientii).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1178 ori