Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Afacerile Senior Software au crescut cu 18% in 2013

Afacerile Senior Software au crescut cu 18% in 2013


Anul 2013 a fost unul bun pentru Senior Software, furnizor de sisteme software de management al afacerilor, care a inregistrat o crestere de 18% a afacerilor sale.

Senior Software a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri mai mari cu 18% fata de cel anterior, ca rezultat al eforturilor sustinute de a oferi solutii software specializate pentru managementul afacerilor si servicii de calitate, a anuntat compania.

"Am reusit sa crestem pentru ca avem permanent in vedere valoarea adaugata pe care o aducem clientilor nostri, care consta atat in calitatea crescuta a serviciilor de analiza de business, implementare, training si suport, precum si in know-how-ul si experienta acumulata in peste 200 de proiecte, pe care o oferim sub forma de functionalitati integrate in produsele noastre. Iar ca rezultat al strategiei pe care am adoptat-o, in 2013 am realizat primele implementari ale solutiilor noastre in afara granitelor, ceea ce demonstreaza inca o data ca Senior Software este un furnizor flexibil si competitiv", a spus Daniel Toma, Director General Senior Software.

Evolutia afacerilor este superioara pietei de solutii de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), care, conform estimarilor facute de Pierre Audoin Consultants (PAC), va fi de doar 4%.

Solutiile companiei, implementate si in afara Romaniei

Solutiile Senior Software au fost implementate in tari precum Italia, Bulgaria sau Anglia. Astfel, Roma..nia, cel mai mare distribuitor de produse exclusiv romanesti de pe teritoriul Italiei isi gestioneaza in prezent afacerea cu solutiile integrate ERP, Business Intelligence, WMS si SFA de la Senior Software.

In acelasi timp, managementul grupului Koelner a decis implementarea aceleiasi solutii utilizate cu succes in cadrul filialei din Romania si in Bulgaria.

Compania a extins, anul trecut, portofoliul de clienti, unde a adaugat, printre altele, si firmele Caranda Baterii, al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatori din Romania, Herlitz Romania, reprezenta locala a unuia dintre liderii europeni in productia articolelor de marca din hartie, de birou si de papetarie si Terra Agro Invest, importator si distribuitor de produse agricole atat pe teritoriul Romaniei cat si pe pietele externe invecinate.

Pe langa acestea, solutiile Senior Software au fost implementate si la filiala din Romania a grupului Tuplex, distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala si de Est si Adix Technik, reprezentanta grupului Adix, un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, precum si la alte companii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1511 ori