ABN Systems: Venituri de 4,5 milioane euro in 2011

Luni, 20 Februarie 2012, ora 14:32
1544 citiri
ABN Systems: Venituri de 4,5 milioane euro in 2011

ABN Systems, unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom si solutii de comunicare mobila, a realizat in 2011 venituri de 4,5 milioane euro, usor peste rezultatul din 2010, in ciuda tendintei generale de scadere in retail, de 3,3%.

Compania a inregistrat cresteri puternice pe segmentul produselor de business, precum casti wireless office, casti de call-centeer si echipamente telecom, care au generat 40% din veniturile din 2011. Retailul a adus 50% din venituri, iar vanzarile online, realizate prin intermediul site-ului casti.ro, au adus 10% din cifra de afaceri.

"Estimez ca valoarea pietei de casti Bluetooth a fost de 2,5 milioane de euro anul trecut, cu un volum de peste 150.000 de unitati vandute, in crestere cu aproape 30% fata de 2010. Pentru 2012, estimarea noastra este ca volumul pietei de casti BTH va creste cu 50%", a declarat Bogdan Nedelea, directorul general si fondatorul ABN Systems.

Cele mai bine vandute produse anul trecut, in retail si online, au fost Plantronics ML10 - din gama casti Bluetooth, Plantronics HW261 - din gama corded call center, respectiv Plantronics Audio 326 - din gama casti PC.

Fondata in 2002, compania ABN Systems este principalul importator in Romania al celor mai importante marci de casti wireless office, casti pentru call center, echipamente telecom, kituri "hands-free" bluetooth si PC, precum si de multe alte produse telecom.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#ABN Systems cifra de afaceri, #casti Bluetooth ABN Systems, #venituri ABN Systems , #Companii IT