Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange pune mana pe un client important: BNR. Vezi valoarea contractelor

Orange pune mana pe un client important: BNR. Vezi valoarea contractelor


Operatorul de telefonie mobila, Orange, a castigat un nou client important in portofoliul corporate. Este vorba de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Operatorul de telefonie va derula patru contracte subsecvente consecutive de prestari de servicii, fiecare pe cate 12 luni, fiind inclus un pachet complet de servicii, lunar, ce se va presta in mod regulat, pentru un termen de patru ani.

Valoarea totala este de aproape 1,137 milioane de lei (peste 253.000 milioane euro) fara TVA.

Orange a fost singurul operator care a depus o oferta.

Orange, aproape 10,4 milioane de clienti, la finele trimestrului trei

Orange Romania a avut in trimestrul al treilea venituri de 241 milioane euro, in crestere cu 3,2% fata de perioada corespunzatoare a lui 2012, iar numarul clientilor a ajuns la 10,383 milioane.

Veniturile au urcat cu 0,7%, la 690 milioane euro in primele noua luni ale anului.

In acelasi timp, numarul clientilor companiei a s-a majorat cu 183.000 fata de finele lunii iunie. Comparativ cu anul trecut, compania are cu 100.000 mai multi clienti.

Traficul de internet mobil in reteaua Orange a crescut cu 85% in trimestrul al treilea fata de acelasi interval din 2012, si datorita vanzarilor de smartphone-uri, care s-au dublat.

Operatorul a lansat serviciu Orange TV care a contribuit, de asemenea, la cresterea numarului de clienti si la traficul mai intens de date, 62% dintre utilizatorii serviciului mobil Orange TV Go utilizand smartphone-ul pentru a urmari canale de televiziune.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1707 ori
Citeste mai multe despreOrange BNR contract BNR telefonie mobila