Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vanzarile Roche au crescut cu 7%, sustinute de medicamentele impotriva cancerului

Vanzarile Roche au crescut cu 7%, sustinute de medicamentele impotriva cancerului


Concernul farmaceutic elvetian Roche a inregistrat o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2012, cu 7% in franci elvetieni, pana la 33,7 miliarde franci elvetieni, la o rata de schimb constanta.

Aceasta crestere s-a datorat in special portofoliului de oncologie, dar si a produselor Diviziei de Diagnostic, destinate laboratoarelor clinice.

Severin Schwan, CEO al Grupului Roche, a declarat cu privire la rezultatele financiare din primele 9 luni ale anului 2012:

"Performantele vanzarilor inregistrate de Grupul Roche in cel de-al treilea trimestru sunt in conformitate cu asteptarile, si suntem in continuare pe calea cea buna in indeplinirea obiectivelor propuse pentru acest an."

Oficialul Schwann a mai adaugat ca grupul Roche si-a consolidat, in mod special, portofoliul in cancerul de san, prin lansarea cu succes in Statele Unite si Elvetia a celei mai noi molecule destinate cancerului mamar, dar si prin depunerea spre aprobare a unui anticorp monoclonal conjugat in Statele Unite si in Europa."

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au crescut cu 4% in primele 9 luni ale anului 2012, pana la 26.2 miliarde de franci elvetieni, in mare parte datorita portofoliului de produse oncologice care a inregistrat o crestere de 9%. In linia de cercetare si dezvoltare s-au inregistrat deja 11 rezultate pozitive din 14 studii aflate in faze finale.

Vanzarile Diviziei de Diagnostic a Grupului Roche au crescut cu 4% pana la 7.5 miliarde de franci elvetieni. Aceasta crestere s-a datorat produselor pentru laboratoarele clinice si a fost sustinuta in principal de Professional Diagnostics (+9%) si Tissue Diagnostics (+15%).

Roche Group confirma estimarile pentru 2012

Bazandu-se pe rezultatele pozitive inregistrate in primele 9 luni, Roche confirma astfel estimarile pentru intreg anul 2012. Se asteapta ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice sa creasca cu o singura cifra la sfarsitul anului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1094 ori