Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TotalSoft estimeaza pentru 2007 o crestere a vanzarilor cu aproximativ 30 la suta

TotalSoft estimeaza pentru 2007 o crestere a vanzarilor cu aproximativ 30 la suta

Furnizorul regional de software si servicii, TotalSoft, estimeaza pentru 2007 o crestere a vanzarilor cu aproximativ 30 la suta fata de 2006, cand a obtinut o cifra de afaceri de noua milioane de euro, potrivit datelor furnizate ROMPRES de TotalSoft.

De asemenea, pentru 2007 conducerea companiei intentioneaza sa isi consolideze exportul produsului software Charisma in tarile din regiune astfel incat sa atinga pozitia de lider regional.

Anul 2006 a insemnat pentru TotalSoft o cifra de afaceri de noua milioane de euro obtinuta atat din vanzarile de pe piata romaneasca cat si din export, Charisma reprezentand aproximativ 50 la suta din totalul cifrei de afaceri.

Potrivit TotalSoft, compania a semnat recent un contract cu compania farmaceutica Elantis Farm din Chisinau (Republica Moldova) pentru implementarea produsului Charisma, proiectul urmand a se finaliza in luna martie.

TotalSoft a reusit sa patrunda pana acum cu aplicatiile Charisma in cinci tari (Polonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Albania) si, o data cu semnarea acestui contract, si in Moldova.

Proiectul va coordona activitatea financiara a companiei (incasari, plati, rapoarte etc) pe fiecare divizie in parte. Un alt element important al contractului il constituie achizitia modulului de Warehouse Mangement care urmeaza sa simplifice activitatea din depozit prin automatizarea tururor proceselor.

Proiectul cu Elantis Farm marcheaza prima implementare in afara granitelor tarii, intr-o firma ce activeaza in domeniul distributiei produselor farmaceutice. Suita Charisma contine aplicatii de business destinate managementului financiar-contabil, resurselor umane, managementul farmaciilor si activitatii de distributie produse farmaceutice sau sectorului medical.

Printre clientii TotalSoft, pe cesta piata, se numara companii precum: GSK/ Europharm, Mediplus, Fildas, Labor Med, Eli Lilly, Farmexim sau A&G Med Trading.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1082 ori