Productia de medicamente pentru cancer, reteta sigura de imbogatire peste noapte

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 07:15
2975 citiri
Productia de medicamente pentru cancer, reteta sigura de imbogatire peste noapte

Directorul Pharmacyclics a devenit miliardar, dupa ce pretul actiunilor companiei pe care o conduce s-a triplat intr-un an. Ce se ascunde in spatele miracolului? Producatorul dezvolta un medicament impotriva cancerului, care nici nu a ajuns inca pe piata.

Medicamentul produs de Pharmacyclics se numeste ibrutinib si actioneaza prin inhibarea unei enzime care sustine dezvoltarea cancerului, cu o rata de succes la 68% din cei 116 pacienti testati, scrie Bloomberg. Daca aceste teste se vor dovedi corecte, iar medicamentul sigur, el va putea fi administrat fara chimioterapie.

Cat de valoros este leacul impotriva cancerului

In cazul in care medicamentul va fi aprobat, el ar urma sa intre pe piata in 2014 - 2015 si va genera venituri anuale de pana la cinci miliarde de dolari.

Pentru distributia sa, Pharmacyclics ar urma sa incheie un parteneriat cu Johnson & Johnson. Cunoscuta companie ar veni cu o investitie de 975 de milioane de dolari si ar primi jumatate din profitul global.

Companie farmaceutica a avut venituri de 103 milioane de dolari in trimestrul al treilea din 2012, dupa ce, cu doar un an in urma, veniturile se cifrasera la doar 37.000 de dolari.

Omul de afaceri detine aproape 20% din Pharmacyclics, pentru care a platit 42 de milioane de dolari. In prezent, actiunile valoreaza 975 de milioane de dolari.

Averea totala a americanului este cifrata in acest moment la 1,2 miliarde de dolari, dupa ce a castigat sute de milioane prin investitii in diferite companii, pe care le-a vandut ulterior - de la un lant de panificatie, la o firma europeana de afisaj publicitar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#producatori medicamente impotriva cancerului, #medicamente leucemie limfocitara cronica, #industrie farmaceutica, #donator Biserica Scientologica, #productie ibrutinib, #profit companii medicamente , #Companii farmaceutice