Avon ia in considerare preluarea de catre Coty

Luni, 14 Mai 2012, ora 08:54
1471 citiri
Avon ia in considerare preluarea de catre Coty

Oficialii Avon Products au anuntat duminica faptul ca iau in considerare preluarea de catre Coty, pentru 10,7 miliarde de dolari si ca asteapta un raspuns in termen de o saptamana.

Intr-o scrisoare catre consiliul de administrare al Avon, din data de 9 mai, reprezentantii Coty au ridicat oferta de 10 miliarde de dolari si au transmis un deadline companiei Avon, cu data de 14 mai, pentru a intra in discutiile incheierii afacerii.

In scrisoare, Coty a ridicat oferta, pana la 24,75 de dolari pe actiune, de la 23,25 de dolari si a anuntat faptul ca Warren Buffet va asigura finantarea.

Coty, producatorul aftershave-urilor Stetson, si-a facut publice intentiile de a prelua Avon inca din luna apriilie, la un pret de 23,25 de dolari pe actiune. Avon are venituri aproape de trei ori mai mari decat Coty.

Avon a respins ofertele anterioare ale Coty, pe motiv ca valoarea companiei ar putea creste sub conducerea unui nou director general.

Profitul net al Avon a scazut cu 81,5% in primul trimestru, la 26,5 milioane de dolari, din cauza numarului mai mic al reprezentantilor de vanzari si a cresterii costurilor.

Veniturile au coborat cu 2%, de la 2,63 miliarde de dolari la 2,58 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Avon preluare Coty, #Coty cumpara Avon, #Coty achizitie Avon, #afaceri Avon , #Companii cosmetice