(P) Frisomat Romania - de 20 de ani pe piata din Romania

Joi, 03 Martie 2016, ora 13:58
1442 citiri
(P) Frisomat Romania - de 20 de ani pe piata din Romania

Frisomat Romania, filiala a producatorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, sarbatoreste 20 de ani pe piata interna.

"Suntem pe piata din Romania din 1996. In toti acesti ani, am sustinut prin calitate si prin inovatie sute de parteneri. Am impartasit sute de povesti de succes. Fiecare hala construita a insemnat un vis realizat pentru clientii nostri, un pas spre dezvoltare si spre viitor", spune Ionut Radulescu, Director Comercial Frisomat Romania.

In cifre, Frisomat Romania a construit peste 800.000 de metri patrati la nivel national si peste 680 de hale.

Structurile Frisomat sunt unice datorita inovatiei la nivelul otelului galvanizat, dar si a sistemului Meccano care asigura o constructie rapida de 3-5 saptamani.

"Datele statistice ne arata ca sectoarele in care am construit cel mai mult sunt agricultura si logistica. In continuare, agricultura este un domeniu care are nevoie de o infrastructura solida, de aceea, primim tot mai multe cereri pentru hale de depozitare, ferme zootehnice si hale pentru utilaje. Asta inseamna ca acest sector lupta sa ajunga la standarde europene, iar noi suntem mandri sa contribuim la dezvoltarea sa", Spune Csaba Demeter, Director de Marketing al Frisomat.

Frisomat Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de hale metalice din otel galvanizat si este filiala a Frisomat Belgia, o companie cu prezenta globala, in 21 de tari. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra si Flatro.

Destinatiile halelor sunt de asemenea infinite datorita sistemului modular de constructie. Astfel, o hala Frisomat este potrivita atat pentru productie industriala sau alimentara, servicii, show-room, agricultura, zootehnie, agrement cat si pentru logistica.

20 de ani de experientaFRSIOMAT Romania - Construit pentru viitor! www.frisomat.ro

Posted by FRISOMAT Romania on Thursday, March 3, 2016

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#hale metalice, #constructii industriale, #Frisomat hale metalice , #Companii constructii