Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firmele din constructii romanesti vor parteneriate cu Federatia Rusa

Firmele din constructii romanesti vor parteneriate cu Federatia Rusa


Firmele romanesti care activeaza in domeniul constructiilor pot deveni, "cu usurinta" parteneri ai firmelor din Federatia Rusa, crede Cristian Erbasu, presedintele Patronatului.

Strategia Patronatului Societatilor din Constructii pentru perioada urmatoare vizeaza o prezenta din ce in ce mai accentuata a firmelor romanesti din constructii pe pietele externe, deoarece acolo exista potential de dezvoltare, a declarat, joi, presedintele Patronatului.

"Strategia patronatului pentru urmatorii trei ani are in vedere desfasurarea unui proces de internationalizare, deoarece pe unele piete externe din domeniul constructiilor exista potential de dezvoltare. La nivelul Romaniei, foarte multe proiecte si finantari sunt blocate, iar fondurile structurale nu mai reprezinta nici ele o alternativa", a afirmat Cristian Erbasu, citat de Agerpres.

Acesta a mai precizat ca a desfasurat o misiune economica in Federatia Rusa, unde a avut discutii cu conducerea Uniunii Constructorilor.

"Deoarece exista un nivel bun de acceptare la nivel uman si economic intre societatile din Romania si cele din Federatia Rusa, firmele din tara noastra pot deveni cu usurinta parteneri ai firmelor din Federatia Rusa", a afirmat Cristian Erbasu.

Acesta a precizat, totodata, ca pentru anul viitor se are in vedere organizarea de misiuni economice in Kurdistan, in Nordul Africii, dar si a unei noi misiuni in Federatia Rusa, respectiv la Moscova si la Minsk. De asemenea, la inceputul lunii februarie 2013 va avea loc o prezentare in domeniul regenerarii urbane, in Olanda.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2739 ori