Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone: transfer de date din telefonul vechi in cel nou

Vodafone: transfer de date din telefonul vechi in cel nou


Vodafone Romania a lansat, marti, un serviciu care permite transferul, indiferent de retea, a informatiilor dintr-un telefon vechi intr-un nou terminal, in conditii de siguranta si confidentialitate.

Denumit Vodafone Transfer Continut, serviciul este oferit gratuit clientilor Vodafone, este disponibil in reteaua magazinelor Vodafone si sustine si transferul informatiilor din telefon pe un stick sau card de date achizitionat de la operator.

Pentru clientii altor retele, serviciul este tarifat cu 20 de lei in cazul transferului datelor dintr-un telefon vechi in altul nou si cu 15 lei in situatia transferului informatiilor dintr-un telefon pe un card de memorie sau stick. In acest caz, cardul de memorie sau stick trebuie achizitionat dintr-un magazin Vodafone, la un pret incepand cu 6,14 euro (TVA inclus).

"Astfel, la achizitionarea unui nou telefon, schimbarea acestuia sau la simpla partajare de informatii cu o persoana apropiata, utilizatorii isi pot transfera contactele, mesajele, fotografiile, clipurile, muzica, tonurile de apel si aplicatiile din vechiul terminal. De asemenea, serviciul poate fi utilizat si pentru a pastra pe un alt dispozitiv o copie a informatiilor din telefon", se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania.

Vodafone Romania este al doilea operator local de telefonie mobila, cu 8,33 milioane de clienti la 31 decembrie 2011.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 4652 ori