Investitie de 4 milioane de euro pentru modernizarea magazinului Titan din Bucuresti

Marti, 07 August 2012, ora 17:49
3962 citiri
Investitie de 4 milioane de euro pentru modernizarea magazinului Titan din Bucuresti

Magazinul Titan din Bucuresti va fi consolidat si modernizat, iar suprafata de vanzare va fi extinsa cu 3.500 de metri patrati, ultimul etaj urmand sa gazduiasca o terasa, a declarat George Paica, directorul comercial al Titan Shopping Center, firma care detine centrul comercial.

Investitia in modernizarea magazinului va depasi patru milioane de euro.

Lucrarile de reamenajare a magazinului au inceput pe 1 iulie, iar proiectul se va finaliza in doua etape. Parterul si primele doua etaje vor fi reabilitate pana pe 1 decembrie 2012, iar cea de-a doua etapa, care prevede modernizarea etajelor trei, patru si cinci, va fi incheiata pe 1 aprilie 2013.

Suprafata centrului comercial va fi extinsa de la 10.000 de metri patrati utlili, cat masoara in prezent, la 13.500 de metri patrati.

"Conceptul pe care il dezvoltam este de magazin de proximitate. De aceea pastram cei mai buni chiriasi ai complexului, cei cu care clientii s-au obisnuit in ultimii 20 de ani (aproximativ 50% din spatiile comerciale) si, pe langa acestia, vom aduce noi chiriasi, care vor extinde mixul de servicii si produse. Pe langa clientii din zona de fashion, este sigura intrarea in proiect a unor retaileri ca Vodafone, Sensiblu, Mega Image, Viva Sport, B&B Collention, DePurtat, Tonino Lamborghini Caffe si altii", a spus Paica.

La parterul centrului comercial, intr-un corp de cladire nou construit, va fi amenajata o piata agroalimentara, cu o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati. Tot la parter va fi deschis un supermarket Mega Image cu o suprafata de 700 de metri patrati. Zona parterului va fi completata de servicii (telefonie, salon de infrumusetare, curatatorie, produse cosmetice si cadouri).

Primul etaj va include exclusiv o zona de fashion cu magazine de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, iar nivelul doi va fi partial destinat completarii zonei de fashion, dar va contine si food court-ul cu doua cafenele, un restaurant si cateva fast-food-uri. Toate vor avea iesire pe terasa cu vedere spre parcul Titan.

La etajul trei va fi amenajata o sala de sport cu o suprafata de peste 1.500 de metri patrati, cu toate facilitatile necesare unui centru sportiv modern, cu sauna umeda si uscata, spa, sala de fittness si doua sali de aerobic.

Etajul patru va fi destinat entertainmentului, aici urmand sa fie amenajate locuri de joaca pentru copii, sala de bowling si biliard si sali de jocuri. In continuarea zonei de entertainment, etajul cinci va avea o terasa de vara "cu solutii de plaja" si vizionare de evenimente sportive sau filme pe un ecran special amenajat.

Firma Titan Shopping Center este detinuta, potrivit datelor disponibile la Registru Comertului, de Constantin Slav.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#modernizare magazin Titan, #investitie modernizare magazin Titan, #reamenajare magazin Titan , #Companii Bucuresti