Qatar Airways: Inauguram cel putin 5 destinatii noi in 2013

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 16:57
2430 citiri
Qatar Airways: Inauguram cel putin 5 destinatii noi in 2013

Compania aeriana Qatar Airways isi propune sa inaugureze noi rute cu plecare din Romania in 2013, pentru a completa lista destinatiilor preferate de oamenii afaceri din Romania.

Cele mai cautate destinatii in 2012 au fost Singapore, Bali, Doha, Hong Kong, Bangkok si Kuala Lumpur, insa modificarile din 2013 ar putea aduce schimbari in preferintele romanilor pasionati de calatorii de lux.

"Qatar Airways a inregistrat rezultate pozitive pe piata din Romania, in 2011 si 2012 si avand peste 250 de aeronave noi comandate, si 2013 se anunta a fi un an foarte important pentru Qatar Airways", au declarat reprezentantii Qatar Airways pentru Business24.

Potrivit acestira, vor fi inaugurate cinci destinatii noi, iar altele vor fi anuntate pe parcursul anului: 7 Ianuarie - Gassim, Arabia Saudita; 23 Ianuarie - Najaf, Iraq; 20 Februarie - Phnom Penh, Cambodgia; 10 Aprilie - Chicago, USA; 22 Mai - Salalah, Oman.

Singapore, Bali, Doha, Hong Kong, Bangkok si Kuala Lumpur, cele mai cautate destinatii de catre romanii

"Qatar Airways leaga Romania de 122 destinatii, de-a lungul a sase continente. Avand sediul central in Doha, Qatar este pozitionat perfect din punct de vedere geografic pentru a permite accesul cu usurinta catre cateva dintre cele mai populare destinatii ale turistilor sau oamenilor de afaceri din Romania: Singapore, Bali, Doha, Hong Kong, Bangkok si Kuala Lumpur", au completat oficialii companiei aeriene.

In urma voturilor a milioane de calatori din intreaga lume, Qatar Airways a primit in 2011 si 2012 titlul de "Compania Aeriana a Anului". Nici in Romania nu este perceputa mai prejos.

"Recunoscuta la nivel mondial drept o 'companie de 5 stele', Qatar Airways ofera tuturor pasagerilor sai servicii de calatorie de lux. Este lucrul cu care ne mandrim si care ne-a adus in ultimii ani recunoasterea la nivel mondial in ceea ce priveste calitatea si siguranta serviciilor oferite", au explicat acestia motivele pentru care Premiile "Skytrax", cele mai importante premii oferite la nivel de industrie, le-au adus acest titlu.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#rute Qatar Airways, #destinatii noi Qatar Airways, #Qatar Airways 2013 , #Companii avioane