Carpatair lanseaza Green Monday, ultimul discount din 2011

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 16:03
1336 citiri
Carpatair lanseaza Green Monday, ultimul discount din 2011

Carpatair, compania aeriana cu hubul la Timisoara, lanseaza in conceptul ''Green Monday'', prin care luni, 12 decembrie, toti cei care isi vor achizitiona bilete prin intermediul website-ului Carpatair vor beneficia de tarife promotionale.

Tarifele practicate de Carpatair vor fi de 69 euro pentru toate zborurile directe cu plecare din Timisoara spre Italia si Germania si retur si de 99 euro pentru toate zborurile via Timisoara spre Romania, Italia, Germania, Moldova si Ucraina. Perioada de calatorie pentru biletele care vor fi achizitionate cu ocazia Green Monday va fi 20 ianuarie-31 octombrie 2012.

"Pe modelul unui concept de shopping cunoscut la nivel international si in urma succesului pe care l-a avut primul Black Friday din Romania, am decis sa implementam si Green Monday - a doua zi de luni din decembrie. Este o foarte buna oportunitate pentru cei care si-au facut deja planuri de calatorie pentru 2012", declara Paula Ardelean, Vicepresedinte marketing si vanzari Carpatair.

Green Monday, a doua zi de luni din decembrie, este in mod normal ziua cu cele mai mari vanzari din online. Este ziua in care o buna parte dintre clienti decid ce sa cumpere de Craciun. In Statele Unite ale Americii, Black Friday, Cyber Monday (prima luni de dupa Black Friday), Green Monday sau Boxing Day (prima zi dupa Craciun) reprezinta un segment important din incasarile inregistrate de sarbatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#carpatair, #discounturi, #zboruri interne si internationale, #green monday , #Companii avioane