Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Blue Air, Carpatair si Tarom, pe lista datornicilor la bugetul de stat

Blue Air, Carpatair si Tarom, pe lista datornicilor la bugetul de stat


Blue Air, Carpatair si Tarom se afla pe lista datornicilor la bugetul de stat, potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Blue Air - Transport Aerian se afla in procedura de executare silita, dupa ce la finele lunii iunie avea datorii de peste 5,83 milioane de lei la bugetul de stat. Din aceasta suma, 2,82 milioane lei provine din dobanzi si penalitati de orice fel, 1,64 milioane din impozitul pe profit, iar restul din impozitul pe venit din salarii si alte impozite si taxe.

Pentru Carpatair s-au acordat inlesniri la plata, iar datoria inregistrata la stat este de 899.388 lei, din care 436.549 lei din impozitul pe venit din salarii, 244.657 din taxa pe valoarea adaugata, iar restul din dobanzi si penalitati si alte impozite si taxe.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Tarom a inregistrat o datorie de 5.500 lei, care provine din alte impozite si taxe, dar aceasta societate este aflata in administrare speciala conform Legii 137/2002.

Primii cinci datornici la bugetul de stat au restante de 5,7 miliarde lei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1985 ori