Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Air France KLM: Crestere de 4,5% a profitului in trimestrul doi

Air France KLM: Crestere de 4,5% a profitului in trimestrul doi


Air France KLM anunta ca a inregistrat o crestere de 4,5% a profitului in cel de-al doilea trimestru al acestui an, la 6,5 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand compania a avut un profit de 6,220 miliarde de euro.

Preturile fixe ale companie au scazut, iar rezultatele operationale au crescut. Astfel, a fost anuntata o pierdere de 66 milioane de euro in T2 comparativ cu o pierdere de 145 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut.

In prima jumatate a acestui an, Air France KLM anunta o crestere a profitului de 5,2%, la 12,1 miliarde de euro. Preturile pentru combustibili s-au cifrat la 469 milioane de euro, in timp ce datoria neta a companiei s-a redus la 300 milioane de euro.

Oficialii Air France KLM au declarat ca, desi aceste rezultate denota o imbunatatire a rezultatelor financiare, acestea raman in teritoriul negativ. Compania intentioneaza sa implementeze planul Transform 2015, de al carui succes depinde evolutia acestei companii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 856 ori