Noul director general al Grawe Romania: Paul Swoboda

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 13:20
2379 citiri
Noul director general al Grawe Romania: Paul Swoboda

Paul Swoboda, membru al Consiliului director al Grawe Romania, a fost numit in functia de director general al asiguratorului, inlocuindu-l Peter Kasyk, care se retrage odata cu implinirea varstei de 65 de ani.

Kasyk a condus compania inca de la intrarea grupului austriac Grawe pe piata asigurarilor din Romania, in urma cu 12 ani.

Swoboda a preluat functia dupa ce a primit autorizarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), conform Mediafax.

Noul director general si-a inceput activitatea in grupul Grawe in 2003, ca manager de proiect, iar din anul 2007 s-a alaturat echipei din Romania ca membru al Consiliului de Administratie.

In 2010, devine membru al Consiliului Director, supervizand activitatile financiare si de control ale companiei.

Grawe Romania este prezenta pe piata de asigurari din Romania din anul 2000, ocupand la sfarsitul primului semestru al acestui an locul opt in clasamentul companiilor de asigurari de viata.

Compania Grawe Romania este actionar al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID), care emite politele de asigurare obligatorie a locuintei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#conducere Grawe Romania, #director general Grawe Romania, #schimbari conducere Grawe Romania , #Companii asigurari