AXA Romania, crestere cu 31% a primelor totale subscrise in 2012

Luni, 25 Februarie 2013, ora 14:06
1526 citiri
AXA Romania, crestere cu 31% a primelor totale subscrise in 2012

AXA Romania a raportat, in 2012, o crestere de 31% a primelor brute subscrise pentru intreg portofoliul, primele corespunzatoare politelor nou subscrise anul trecut pentru clientii individuali inregistrand o crestere si mai mare, de 74%, informeaza, luni, compania.

"Aceste rezultate sunt cu atat mai importante cu cat piata de asigurari de viata a inregistrat anul trecut o crestere minima, de aproape 1%. In acelasi context, pe parcursul anului 2012, AXA a continuat sa isi consolideze si operatiunile de asigurari de grup, primele corespunzatoare politelor nou subscrise pentru clientii corporativi inregistrand, de asemenea, o crestere de 20%", potrivit unui comunicat al companiei.

Presedintele si directorul general al Axa Romania, Violeta Ciurel, a declarat ca aceste rezultate pozitive sustinute se datoreaza in mare parte investitiilor in dezvoltarea retelei de distributie, precum si a investitiilor media in comunicarea sustinuta pe care AXA a avut-o cu consumatorii romani pe intreg parcursul anului trecut.

Fluxurile nete de capital au crescut la 3,9 miliarde de euro fata de valoarea de 3,3 miliarde de euro inregistrata anul trecut. Profitul net inregistrat a fost de 4,15 miliarde de euro, rezultatele fiind influentate de castigurile exceptionale provenite din instrainarea de operatiuni din 2011. Cresterea profitului operational a fost de 113% fata de 2011, la 4,25 miliarde de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Axa Romania rezultate financiare, #AXA Romania cifra afaceri, #Axa Romania venituri , #Companii asigurari