Wizz Air isi deschide baza de operatiuni in Austria: 69 de zboruri pe saptamana de pe aeroportul din Viena

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 13:37
3551 citiri
Wizz Air isi deschide baza de operatiuni in Austria: 69 de zboruri pe saptamana de pe aeroportul din Viena
Foto: Wizz Air

Compania aeriana low-cost Wizz Air intra in forta si in Austria, unde isi va deschide o baza operationala pe aeroportul din Viena, la vara, din care si-a propus sa opereze, pana la sfarsitul anlui, 69 de zboruri pe saptamana.

WIZZ isi va deschide baza austriaca cu o aeronava Airbus A320 in iunie, care va fi urmata de alocarea a doua alte aeronave Aribus A321 in noiembrie. Baza de la Viena se extinde rapid, astfel ca Wizz Air va opera in total 17 rute noi din capitala austriaca in 2018.

Baza reprezinta o investitie Wizz Air in valoare de 331 milioane de dolari si 120 de locuri de munca directe, in cadrul companiei, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Noile rute vor conecta Viena cu Gdansk, Tuzla si Varna din aprilie, cu Bari, Malta, Roma, Valencia si Tel Aviv din iunie si cu Billund, Bergen, Dortmund, Kutaisi, Larnaca, Nis, Ohrid, Tenerife si Salonic din noiembrie.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com, cu tarife incepand de la 19,99 euro (tarife pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

In 2018, Wizz Air va oferi 450.000 de locuri la vanzare pe rutele austriece, operand 69 de zboruri pe saptamana de la Aeroportul Viena, pana la finalul anului.

"De astazi totul se schimba pentru calatorii din Austria. Pentru prima data, tarifele cu adevarat mici ajung la Viena. Clientii Wizz Air din aceasta tara au acum oportunitatea sa calatoreasca de la Viena intr-o retea extinsa de rute spre Europa si in afara sa, la cele mai mici tarife, si sa experimenteze serviciile superioare Wizz Air la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa.

Noile rute le vor permite si clientilor Wizz Air din alte piete sa descopere singuri frumusetea oraselor si muntilor din Austria, iar noii colegi din Viena vor avea oportunitatea sa isi dezvolte cariera intr-una dintre companiile cu cele mai rapide cresteri din Europa.

In plus, operatiunile din Viena vor crea si sustine, totodata, locuri de munca aditionale in industriile locale de aviatie, transport si hoteliere. Suntem increzatori ca serviciile noastre excelente si reteaua extinsa de rute vor face ca Wizz Air sa fie alegerea preferata pentru calatorii cu si dinspre Austria", a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Prin adaugare capitalei Austriei in reteaua de rute in permanenta evolutie, Wizz Air conecteaza in prezent 145 de destinatii din 44 de tari si le ofera clientilor tarife foarte reduse si o experienta prietenoasa, de calitate, la bordul uneia dintre cele mai tinere si mai eficiente flote din Europa, se mai arata in comunicatul companiei.

Recrutarea echipajului local pentru cea mai noua baza Wizz Air a inceput deja, iar compania organizeaza open days pentru toti cei interesati de o cariera la inaltime la WIZZ.

Evenimentul Open Days pentru recrutarea de piloti WIZZ va avea loc pe 12 si 13 ianuarie de la ora 9:00 la Roomz Hotel Vienna, (Paragonstrasse 1, 1110 Viena, Austria).

Candidatii sunt rugati sa scrie la pilotrecruitment@wizzair.com pentru inregistrare si mai multe informatii.

Detaliile pentru Cabin Crew Open Days vor fi publicate zilele urmatoare pe pagina de recrutare WIZZ Cabin crew.

Noile rute Wizz Air de la Viena

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 88 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigura conexiunea intre 145 de destinatii din 44 de tari.

La Wizz Air o echipa de peste 3.500 de profesionisti in aviatie livreaza servicii superioare si tarife foarte scazute, ceea ce face ca Wizz Air sa fie alegerea preferata a 28,2 milioane de pasageri in 2017.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares.

Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinta la nivel global in ceea ce priveste recunoasterea sigurantei companiilor aeriene.

Wizz Air a fost numita recent "European Airline of the Year 2017" de Aviation 100, o publicatie anuala renumita care recunoaste cele mai performante companii din domeniul aerospatial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Wizz Air Viena, #Wizz Air Austria , #Companii aeriene