Tarom are un nou director general

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 16:50
2244 citiri
Tarom are un nou director general

Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit in functia de director general pe Christian Edouard Heinzmann, fost presedinte al Luxair, compania nationala de transport aerian a Luxemburgului.

Heinzmann, cetatean belgian cu o experienta de peste 25 de ani in industria aviatica, isi va incepe mandatul la Tarom pe 19 noiembrie cu un contract pe patru ani, avand functia de chief executive officer and accountable manager.

Totodata, Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit pe Michael Moriaty in pozitia de director general adjunct, cu functia de chief financial officer.

Moriaty este cetatean britanic si are o experienta de peste 33 de ani in managementul financiar din industria aviatica in Marea Britanie, SUA, Japonia, Tailanda, Bangladesh, Scandinavia, Olanda si Columbia.

Managerii privati stramba din nas la salariile romanesti: Tarom ramane fara conducere

Programul managerului strain la companiile de stat a inceput cu stangul, dupa ce austriacul Heinrich Vystoupil, cel care a fost desemnat sa preia conducerea operatorului aerian Tarom a refuzat sa semneze contractul, pentru ca a fost nemultumit de salariul primit.

Reprezentantii ministerului Transporturilor au declarat ca membrii noului Consiliu de Administratie (CA) nu pot satisface pretentiile salariale si organizationale ale noului CEO si ca, in cursul discutiilor pentru semnarea contractului de mandat al acestuia, Vystoupil a preferat sa renunte la post.

Ministerul Transporturilor a mandatat in iulie asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea institutiei cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#manager privat Tarom, #management privat companii stat, #manager Tarom , #Companii aeriene