O noua companie aeriana in Romania: Emirates Airline va incepe sa opereze din acest an

Marti, 17 Iunie 2014, ora 16:42
2129 citiri
O noua companie aeriana in Romania: Emirates Airline va incepe sa opereze din acest an

Compania Emirates Airline, cu sediul in Dubai, a prospectat in ultimele luni piata romaneasca, iar pana la sfarsitul acestui an va incepe sa opereze zboruri intre Bucuresti si Dubai, au declarat surse din turism.

Reprezentantii Emirates s-au intalnit in ultimele luni cu reprezentanti ai mai multor agentii de turism din Romania si cu oficiali din conducerea aeroportului Otopeni, anuntandu-si intentia de a opera zboruri intre Bucuresti si Dubai.

Compania, controlata de emiratul Dubai, a inceput zborururile in octombrie 1985, cu doar doua avioane, un Boeing 737 inchiriat si un Airbus 300 B4. Incepand cu al treilea an de functionare, compania a inregistrat constant profit anual, se arata pe site-ul Emirates Airline.

In prezent, Emirates are peste 215 avioane si opereaza zboruri catre mai mult de 140 de destinatii in peste 80 de tari. Peste 1.500 de zboruri pleaca din Dubai in fiecare saptamana, catre destinatii pe sase continente.

Compania este cel mai mare operator din lume pentru aeronavele Airbus A380 si Boeing 777.

Emirates are, potrivit datelor pentru luna aprilie, comenzi transmise constructorilor de aeronave pentru peste 370 de avioane, cu o valoare de circa 162 de miliarde de dolari.

In anul financiar 2012/2013, Emirates a transportat 39,4 milioane de pasageri si 2,1 milioane de tone de marfa.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#compania Emirates Airline, #companii aeriene, #zboruri Bucuresti Dubai , #Companii aeriene