Lufthansa nu se mai opreste din greve

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 10:09
2012 citiri
Lufthansa nu se mai opreste din greve

Personalul navigant comercial din cadrul Lufthansa, cea mai importanta companie aeriana germana, va efectua marti o noua greva, dupa ce a incetat lucrul vineri si sambata, a anuntat sindicatul german UFO duminica.

Cursele aeriene Frankfurt-Bucuresti, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Sindicatul a precizat ca in prezent poarta discutii interne in vederea stabilirii orei la care va incepe greva si pe ce aeroporturi va avea loc.

UFO a mai precizat ca miscarea de protest ar urma sa fie mai ampla decat vineri, cand s-a limitat la aeroportul de la Frankfurt, al treilea cel mai important din Europa, si care a durat opt ore, intre ora 3.00 GMT (6.00, ora Romaniei) si ora 11.00 GMT (14.00, ora Romaniei).

Sute de zboruri au fost anulate.

Organizarea grevei a fost decisa dupa esecul unor negocieri cu conducerea referitoare la acordarea unor cresteri salariale si la conditiile de munca.

In aprilie, sindicatul a solicitat o crestere a salariilor cu 5% pe 15 luni, care sa se aplice in mod retroactiv incepand de la 1 ianuarie, pentru a recupera cei trei ani de stagnare.

Sindicatul respinge totodata cu fermitate recurgerea la personal de cabina interimar la bordul avioanelor din cadrul Lufthansa.

Potrivit lui Peter Gerber, seful de personal pentru traficul pasagerilor din cadrul companiei, Lufthansa a propus o crestere a remuneratiilor cu "aproximativ 3,5%".

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#greva Lufthansa, #greva companie Lufthansa, #greva Lufthansa marti, #sindicat Lufthansa greva , #Companii aeriene