Cursele aeriene Frankfurt-Bucuresti, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Vineri, 31 August 2012, ora 16:31
2039 citiri
Cursele aeriene Frankfurt-Bucuresti, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Lufthansa a anulat, vineri, doua curse Frankfurt - Bucuresti din cauza grevei personalului navigant al companiei germane, potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Cursa companiei germane trebuia sa aterizeze la Bucuresti la ora 13.25 si sa decoleze catre Germania la ora 14.20.

Personalul navigant de la Lufthansa, cea mai mare companie aeriana germana, va organiza vineri la Frankfurt o greva intre orele locale 5.00-13.00 (3.00-11.00 GMT), a anuntat joi seara sindicatul german Ufo, transmite AFP.

Reprezentantii sindicatului german Ufo au anuntat inca de marti ca va fi declansata o greva in viitorul apropiat, dupa esecul ultimelor negocieri privind majorarea salariilor.

"Pregatim o greva nelimitata pe termen mediu", a avertizat presedintele Ufo, Nicoley Baublies.

Aproximativ 840 de zboruri ale Lufthansa decoleaza si aterizeaza in fiecare zi pe aeroportul din Frankfurt, care constituie de altfel principala baza de operatiuni a companiei aeriene germane.

La randul sau, Lufthansa a anuntat ca va face toate eforturile pentru a reduce pe cat posibil consecintele grevei si a informa cat mai bine clientii.

Ufo sustine ca se bucura de adeziunea a doua treimi din cele aproximativ 18.000 de insotitoare de zbor de la Lufthansa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#Lufthansa greva personal, #anulare curse Frankfurt Bucuresti, #anulare curse Lufthansa greva, #sindicalisti Lufthansa greva , #Companii aeriene