Compania aeriana FlyDubai intra pe piata romaneasca

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 11:27
1771 citiri
Compania aeriana FlyDubai intra pe piata romaneasca

Compania FlyDubai din Emiratele Arabe Unite va intra pe piata romaneasca incepand cu luna octombrie, urmand sa opereze patru zboruri saptamanale directe Bucuresti-Dubai, a declarat Carmen Demetriade, directorul general al agentiei World Travel, care reprezinta interesele companiei in Romania.

Astfel, la cateva zile dupa sarbatorirea a trei ani de la infiintare, compania aeriana isi extinde operarea in Europa de Est si Centrala, avand in total 15 destinatii in zece tari.

In Romania, cele patru zboruri saptamanale vor incepe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumparate incepand cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agentiile de turism.

Tarifele permit un bagaj de cabina de maxim sapte kilograme, o geanta de mana sau pentru laptop si un bagaj de cala de 20 kilograme. Un loc mai spatios in avion presupune un cost suplimentar de 21 euro. La bord, pasagerii au la dispozitie mai multe servicii optionale precum anumite pachete de divertisment, selectie de meniuri, bauturi si produse Duty Free.

Avioanele vor pleca de pe aeroportul Henri Coanda

Pasagerii FlyDubai vor avea posibilitatea sa calatoreasca in Dubai sau mai departe, catre una dintre cele 45 de destinatii operate de companie in zona Golfului, Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian si Asia.

"Noua ruta dovedeste angajamentul FlyDubai de a se extinde din Orientul Mijlociu catre noi destinatii care, din nefericire, de-a lungul timpului, nu au beneficiat de suficiente zboruri directe catre EAU. Cu atat mai mult cu cat exista un numar considerabil de expatriati romani in intreaga lume care acum vor avea posibilitatea sa-si viziteze familiile si prietenii, datorita conexiunilor via Dubai", a declarat presedintele FlyDubai, Ghaith Al Ghaith.

Cele mai recente statistici ale aeroportului din Dubai releva o crestere de peste 35% a vizitatorilor din Europa Centrala si de Est in primele patru luni ale anului 2012.

"Emiratele Arabe Unite ofera turistilor extrem de multe atractii. Toata lumea stie despre cumparaturile ce se pot face in Dubai, dar EAU inseamna mult mai mult. Avem unele dintre cele mai frumoase plaje din lume si hoteluri extraordinare", a adaugat Al Ghaith.

Operatorul a inceput zborurile comerciale pe 1 iunie 2009 si, in mai putin de trei ani, si-a marit flota la 23 avioane Boeing 737-800NGs noi si a ajuns la peste 45 de destinatii.

Compania a fost infiintata de seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al EAU si conducatorul Emiratului Dubai. Compania este in proprietatea guvernului din Dubai.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#FlyDubai Romania, #FlyDubai piata romaneasca, #FlyDubai Otopeni, #FlyDubai Henri Coanda , #Companii aeriene