Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu face triaj epidemiologic si verifica temperatura pasagerilor

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu face triaj epidemiologic si verifica temperatura pasagerilor


Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta face triaj epidemiologic si verifica temperatura pasagerilor, cu termometre non-contact, in cadrul unui plan complex de masuri in vederea prevenirii raspandirii coronavirusului (Covid-19), potrivit unui comunicat remis de companie.

De asemenea, pasagerii trebuie sa completeze formulare cu informatii referitoare la zonele in care s-au deplasat si persoanele cu care au intrat in contact, mentioneaza sursa.

Planul de combatere a raspandirii coronavirusului este implementat in colaborare cu Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica, si cu Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, se precizeaza in comunicatul remis de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Pasagerilor le-au fost distribuite materiale informative referitoare la coronavirus, cu reguli si masuri obligatorii de urmat.

Operarea tuturor aeronavelor se face cu respectarea stricta a masurilor obligatorii de igiena impuse de Directia de Sanatate Publica, mentioneaza sursa.

"In aceasta perioada nu sunt operate zboruri directe din/catre zonele declarate cu risc. Pana la momentul actual nu a fost identificat nici un pasager care sa prezinte simptome specifice infectarii cu Covid-19, iar activitatea aeroportuara se desfasoara in conditii normale", se precizeaza in comunicatul remis de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 852 ori
Citeste mai multe despretriaj epidemioalaogic Kogalniceanu