Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Xerox estimeaza o crestere de 9% a vanzarilor in 2012

Xerox estimeaza o crestere de 9% a vanzarilor in 2012


Xerox planuieste sa-si creasca vanzarile cu 9% in decursul acestui an,dupa ce a raportat pentru trimestrul al patrulea din 2011, rezultate in conformitate cu estimarile, datorita cresterii solide a afacerilor sale de servicii.

Faimoasa pentru copiatoare si imprimante de birou, compania Xerox scoate in prezent doar 45% din veniturile sale din acest tip de produs, restul venind din divizia de servicii Xerox, scrie Reuters.com.

Xerox a anuntat ca estimeaza o crestere a actiunilor sale de la 21 la 24 de centi in primul trimestru din 2012 si intre 1,12 si 1,18 dolari pe actiune pentru intregul an. Prin comparatie, analistii asteapta ca Xerox sa aiba castiguri de 1,16 dolari per actiune in acest an si venituri de 23,23 miliarde de dolari.

In legatura cu rezultatele companiei pe trimestrul patru din 2011, Xerox a afirmat ca divizia sa tehnologica a fost afectata de slabiciunile economice din Europa, dar ca divizia sa de servicii a compensat declinul.

Astfel, in trimestrul patru Xerox a inregistrat o cifra de afaceri de sase miliarde de dolari, in conformitate cu estimarile analistilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1242 ori