PepsiCo isi creste cota de produse sanatoase din portofoliu

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 09:13
1550 citiri
PepsiCo isi creste cota de produse sanatoase din portofoliu
Indra Nooyi, directorul executiv al PepsiCo/ Sursa: Reuters

PepsiCo Inc urmareste ca in 10 ani, 30% din portofoliu sa fie reprezentat de produse sanatoase, intrucat compania isi extinde gama de produse de suc, lactate si cereale, potrivit Reuters.

"Chiar acum, produsele sanatoase reprezinta circa 22 % din portofoliu. In 10 ani, procentul s-ar putea ridica la 27 sau 30. Dar si cealalta categorie de produse este in crestere", a declarat Indra Nooyi, directorul executiv PepsiCo.

PepsiCo, cunoscuta pentru marcile sale emblematice de cola si snacks-uri Frito-Lay, s-a orientat catre produse sanatoase pentru a profita de piata cu crestere rapida a alimentelor sanatoase.

Luna trecuta, PepsiCo a finalizat achizitia companiei Wimm-Bill-Dann, devenind astfel cea mai importanta firma de baututuri si alimente din Rusia.

PepsiCo urmareste si crearea unui parteneriat cu o companie de lactate din Germania pentru a lansa un brand de iaurt in Statele Unite ale Americii.

PepsiCo are ca scop dublarea vanzarilor din produse sanatoare, la 30 miliarde dolari pana in 2020.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#pepsi produse sanatoase , #Cifra de afaceri